Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Просте розширення Воронячої Скелі.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


Це спроба покращити Воронячу Скелю з наголосом на практичності, а не естетиці (це не означає, що я не намагаюся зробити так, щоб воно виглядало добре, просто я зосереджуюсь на додаванні речей, які служать мета).


ОСОБЛИВОСТІ

• Нова стіна на південно-західній околиці міста
• Частокол на півночі міста
• Обидві нові стіни патрулюють охоронці.
• Адрил і Синдирі Арано тепер мають власний маєток.
• Після відкриття шахти дві зруйновані будівлі будуть відбудовані.
• Відповідно шахтарі тепер мають будинки і не працюють цілодобово. Увечері вони підуть корчму і ночуватимуть у відбудованих домах.
• На фермі Єнтів тепер збільшене поле попільного ямсу. Це, все ж таки, єдине надійне джерело їжі в місті.
• Видалено частину павутини в Нудотному нетчі. Нема сенсу виглядати покинутою будівлі, яка щовечора заповнюється.


УСТАНОВЛЕННЯ

Просто розпакуйте вміст архіву в папку даних Skyrim Special Edition або скористайтеся обраним менеджером модів. Цей мод безпечно встановити в середині проходження; просто переконайтеся, що ви збереглися десь подалі від Воронячої, перш ніж вперше завантажити мод.


СУМІСНІСТЬ

Не сумісно з модами, які редагують південно-західну частину міста (між Покинутою будівлею та Каменем Землі), поле за Фермою Єнтів або територію безпосередньо на північ від міста.


ДОЗВОЛИ ТА КРЕДИТИ

Будь-хто може публікувати виправлення сумісності та переклади на інші мови, окрім англійської (не потрібно зв’язуватися зі мною заздалегідь), за умови, що ви належним чином вкажете мене та авторів будь-яких ресурсів, які ви розповсюджуєте (див. нижче).
Якщо ви хочете випустити інші похідні роботи або включити цей мод до компіляції, ви повинні отримати мій дозвіл. Зі мною можна зв'язатися через приватне повідомлення Nexus.
Сітку для торцевої кришки на новому фальшборті зробив xenophobe3 . Будь-хто може використовувати його у власному моді, хоча було б непогано, якщо б ви згадали xenophobe3.
Зауважте, що перелічені нижче ресурси можуть мати різні вимоги до дозволів.

Використані ресурси:
Elianora’s Extra Resources від Elianora