Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

melihkaraman

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

Yere düşen yoldaşlarınızı basitçe etkinleştirerek iyileştirin (yanınızda şifa iksiri olması şartıyla) ve sesli çizgilerle tepki vereceklerdir.

Requirements
Permissions and credits
Yere düşen yoldaşlarınızı basitçe etkinleştirerek iyileştirin (yanınızda şifa iksiri olması şartıyla) ve sesli çizgilerle tepki vereceklerdir. Daldırma!

Gereksinimler:
Dinamik Anahtar Aktivasyon

Temelleri Düzeltme:
- Diz çökmüş bir takipçide E tuşuna basın. Envanterinizden bir sağlık iksiri otomatik olarak takipçinize verilecek ve ayağa kalkıp savaşmaya devam etmeye çalışacak. Takipçiniz size teşekkür eden veya durum hakkında yorum yapan özel bir diyalog cümlesi söyleyecektir.



Açıklanan Tüm Özellikler:
- İmleci yere düşen bir takipçinin üzerine getirdiğinizde aktivasyon metni "İyileştir" olarak değişecektir.
- E'ye (veya etkinleştirme tuşuna/düğmesine) basmak onlara envanterinizden bir iyileştirme iksiri verecektir.
- Bunun için ilk önce en düşük seviyeli iksirler seçilir, böylece en iyi iksirleri şifa takipçileri için "boşa harcamazsınız".
- Takipçiniz daha sonra size gerçekten teşekkür edecek / konuyla ilgili bir şeyler söyleyecektir. Bunun için 200'e yakın "akıllı" diyalog satırı var ve bunlar size teşekkür etmekten, savaşın sonucu hakkında yorum yapmaktan, sizi hayal kırıklığına uğrattıkları için üzgün olduklarını söylemekten ve daha fazlasına kadar uzanıyor. Daldırma!
- Takipçiniz kapalıysa ve onunla konuşmanız gerekiyorsa ancak onu iyileştiremiyorsanız veya iyileştirmek istemiyorsanız, yine de SHIFT + tuşuna basarak vanilya aktivasyonunu yapabilirsiniz ve onu etkinleştirebilirsiniz (Dinamik Aktivasyon Anahtarı sayesinde) -
Eğer Diz çökmüş olan ama takipçisi veya düşmanı olmayan birini iyileştirmek istiyorsanız, bunu SHIFT + E tuşlarına basarak yapabilirsiniz. Yani temelde takipçilerin tam tersi. En fazla önceliğe sahip eylem önceliklidir: Kanama sırasındaki rastgele NPC'ler için varsayılan eylem varsayılan vanilya aktivasyonudur, takipçiler için ise işleri bittiğinde varsayılan aktivasyon onları iyileştirmektir. SHIFT'e basmak alternatif eylemi getirir.