Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

aliakpinar

Uploaded by

abom7

Virus scan

Safe to use

About this mod

Český překlad Dragons Use Thu'um

Requirements
Permissions and credits
Tento mod přidává řevy pro draky. Všechny řevy jsou dabované a zachovávají originální dojem ze hry! Draci již nebudou při použití Thu'um pouze ryčet, ale stejně jako drakorození budou používat příslušná Slova moci. Plná podpora MCM pro výběr a volbu řevů!

Tasto modifikace přetváří útoky všech původních draků, včetně z datadisků a speciálních draků jako Alduin, Odahviing, Paarthurnax a Durnehviir. Například místo řevu při použití ohnivého dechu budou draci používat slova moci YOL TOOR SHUL! Ironií je, že tyto hlasové stopy jsou uvnitř zvukových souborů hry, ale Bethesda je nikdy pořádně nevyužila. Kromě Ohnivého a Mrazivého dechu budou draci používat Neutuchající sílu, Odzbrojení, Ledovou formu, Zneškodnění, Přízračnou formu, Přízračnou podobu... a další (VŠECHNY JSOU PLNĚ DABOVANÉ).

Osobně jsem všechny původní wav soubory upravil pomocí Audacity a převedl je do FUZ, takže zůstaly velmi podobné původnímu módu a zároveň se liší.

Poznámka: Draci mají větší tendenci používat Zděšení a Odzbrojení, když jsou obklopeni více protivníky. Důležitým faktorem je také jejich úroveň a varianta, například Legendární drak na 50. úrovni bude používat velké množství různých řevů, zatímco Krvavý drak na 10. úrovni se obvykle drží Ohnivého dechu, Mrazivého dechu a Neutuchající síly.

Více info a video na stránkách původního módu od autora  aliakpinar
Dragons Use Thu'um at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community (nexusmods.com)
Nutno stáhnout původní mód.