Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Yaroslav Kozlan

Uploaded by

Aronil98

Virus scan

Safe to use

About this mod

Цей мод значно розширює діалоги Дремора, даючи нове життя найзапеклішим воїнам плану Забуття. 350 нових ліній і загалом 7 різних голосів (на противагу лише одному у ванільній версії!).

Requirements
Permissions and credits
Дремора в Скайримі майже не мають реплік, незважаючи на те, що є досить поширеними ворогами та заклинаннями. Це означає, що вам набридне чути "Я вшановую свого володаря... знищуючи тебе!" знову і знову. Що ж, давайте це виправимо, чи не так?

Можливості:
• Розширено репліки "ванільних" дремора ("ванільний" голос дремора за замовчуванням тепер має доступ до нових діалогів, наданих за допомогою сплайсингу)
• Дремора тепер відчувається більш " людиноподібними", на відміну від звичайних випадкових істот, яких викликають. Якщо їх активувати, вони відповідатимуть вам привітанням. Як зазначено в лорі, це розумні істоти, які тимчасово пов'язані з вами заклинанням, що їх викликало.
• Розширює різноманітність облич і голосів дремора (з новими ресурсами для очей, рогів, фарб для обличчя, зачісок, голосів і багато іншого!). Ви також можете зустріти жінок-дремора, як і в попередніх іграх та в лорі.
• Замість того, щоб мати лише 1 голос для всіх дремор, цей мод вводить 6 додаткових голосів. Кожен дремора, якого ви зустрінете або викличете, матиме свій власний голос і репліки. Вони були озвучені талановитими виконавцями за допомогою професійного звукозаписувального обладнання.
• Це означає, що кожного разу, коли ви викликаєте дремору, вони матимуть 1 з 7 можливих голосів. (на відміну від 1 у ванілі)
• Нові репліки написані в максимально ванільному стилі, але при цьому вносять у гру такий необхідний свіжий подих.
• Існуючі заклинання дремора (Дворецький і Купець) також отримали типовий для дремор голосовий фільтр для узгодженості.

Вимоги:
• 
Additional Dremora Faces: Мод під прапором ESL, який збільшує різноманітність облич дремор, а тепер ще й голосів.