Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

ESP-FE-плагін додає два ходи з Щербатої Боклаги до Розламного та до Небокраю. Зроблено дуже сумісно, дешево та сердито.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


ОПИС

Є багато інших модів, які додають нові входи/виходи до Щербатої Боклаги, але жоден із них не зробив це таким чином, щоб задовольнити мою потребу в переконливості та простоті. Тому я відкрив Creation Kit, щоб створити своє власне надзвичайно просте рішення. Жодного редагування навігаційних сіток та комірок, тільки нові записи.

Лінивий вхід до Щербатої Боклаги - це esp-плагін, позначений як esl, який додає два ходи до Щербатої Боклаги, один веде до доків усередині Розламного поблизу Ельґримових живодаїв, а інший - у стіні під Медівлею, за межами стін міста.

Усі двері позначено як «мінімальне використання», щоб запобігти NPC використовувати їх під час проходження (головним чином, щоб запобігти будь-якій квестовій дурниці)

Незважаючи на мою вроджену лінь, я не хотів робити це НАДТО легким, тому для обох дверей потрібен ключ, який ви можете знайти в Боклазі під час першого візиту. Щоб забезпечити сумісність цього моду в майбутньому, мною розміщено кілька копій ключа всередині Щербатої Боклаги і всередині Цистерни, тож якщо інший мод зіпсує розташування якогось ключа, замість нього можна взяти інший. Для деяких ключових місць надано скріншоти [на сторінці оригіналу]. Ключі також позначені як власність гравця, тому це не вважатиметься крадіжкою, навіть якщо ви не є членом гільдії.


ВИМОГИ

Потрібна лише базова гра, дані з USSEP пересилаються. У порядку завантаження просто завантажте плагін високо, щоб моди води/освітлення/аудіо могли виграти конфлікти даних клітинки.

Відомі сумісні моди
- Unofficial Skyrim Speacil Edition Patch
- Spaghetti's Faction Halls - Thieves Guild
- Spaghetti's Cities AIO / Spaghetti's Riften
- JK's Skyrim
- JK's Ragged Flagon
- Opulent Thieves Guild (є патч)
- Riften Docks Pathways
- Riften Docks Overhaul
- Riften Extension - Southwoods District
- Dawn of Skyrim
- At Your Own Pace - Thieves Guild (ДУЖЕ рекомендую)

Якщо ви виявите, що мод, який ви використовуєте, несумісний із Ragged Flagon Lazy Entrance and Exit , просто дайте мені знати, можливо, я зможу створити патч. Сподіваюся, мені не доведеться, тому що я зробив цей мод  ВБИВЧО простим, лол.

Якщо мій мод виявився не зовсім тим, що ви шукали, ось два подібні моди, які я можу порекомендувати:
- Thieves Guild Entrances
- Ragged Flagon Alternate Entrance-Exit (цей вам доведеться зберегти в CK, щоб позначити його у формі 44)