Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

melihkaraman

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

Skyshards, MMO "The Elder Scrolls Online" (ESO) temelli Skyshard avının keyfini Skyrim'e getiriyor!
Alınan her 3 (varsayılan) Skyshard, sizi dilediğiniz gibi yatırım yapabileceğiniz bir avantaj puanıyla ödüllendirir.

Requirements
Permissions and credits
Skyshards  - Skyshard :  Semaparçaları - Semaparçası olarak çevrilmiştir.
Oyunda Semaparçalarının bulunabilmesi için bilmece tarzı infolarlar eklenmiş. Çeviride orjinale sadık kaldım bu yüzden devrik cümle gibi anlaşılması zor cümleler olabilir bunlar çeviriden kaynaklanmamaktadır. Size semaparçalarının direk yerini söyleyen info yerini ipucu verilmiş yani bu konuda çevirilerime sövmeyiniz :))

Yazarın Tanıtımı :(google çeviri)
Açıklama

Selamlar Maceracı, uğradığınız için teşekkür ederiz! Skyshards'ın neyle ilgili olduğunu merak mı ediyorsunuz? Peki o zaman başlayalım mı?

Bu mod, The Elder Scrolls Online'ın bize sunduğu Skyshard avlanma deneyimini yaşatma arzusundan doğdu.

Daha önce hiç ESO oynamadınız mı? Sorun değil! Bu mod, 9 muhafaza boyunca absorbe edilebilecek büyülü bir öz içeren nesneler olan 108 Skyshard'ı ekler. 3 (yapılandırılabilir) Skyshard emildikten sonra, dilediğiniz gibi yatırım yapabileceğiniz 1 (yapılandırılabilir) avantaj puanı kazanacaksınız.

ESO'da Skyshard'lar bir ışık feneri yayar ve belirli bir ses çıkarır, bu da eğer keskin bir göz/işitme duyusu varsa onları bulmayı oldukça önemsiz hale getirir. Dolayısıyla referans olarak geliştirici videolarının yardımıyla, oyun içi varlıklara dayalı Skyshard işaretlerini eklemenin yanı sıra yeni sesler oluşturdum.

Skyshard'lar artık yanlarına yaklaştığınızda, yaklaştıkça ses düzeyi artan bir ambiyans sesi yayar ve yalnızca sesle onların yerini doğru bir şekilde belirlemenize olanak tanır. Özel Ses Çıkışı Modelleri, kulaklıklar ve standart hoparlörler için mükemmel bir deneyim sağlamak amacıyla sesin ince ayarlanmasına olanak tanır.

Skyshard'lar ve işaretçileri (etkinse) ışıktan dinamik olarak etkilenir, böylece günün saatine, hava durumuna ve diğer birçok faktöre bağlı olarak her seferinde çeşitli ve heyecan verici bir deneyim yaşarsınız.

işaretçileri sayesinde , ESO'daki orijinaline çok benzer şekilde, bir Skyshard'ı emdiğinizde oynatılan bir animasyon dizisi uyguladım. Sonuç? Umarız ESO'nun orijinaline benzer epik bir Skyshard deneyimi yaşarsınız! Ama benim sözüme güvenmeyin, aşağıya kendiniz bakın.

SON OLARAK
Skyrim modlamada sorun yaşayanlar .. daha fazla öğrenmek ve oyununu daha iyi hala getirmek isteyenler için rehber niteliğinde videolar bu youtube kanalında mevcut .. Elder NoX