Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

melihkaraman

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

Her Standing Stone konumu, çok daha ilginç ve hayat dolu olacak şekilde elden geçirildi. Artık boş ve sıkıcı değiller. Daha ilgi çekici olduklarından, NPC'lerin onları aramak için bir neden bulması mantıklı geliyor. Bir zamanlar güvenli ve ıssız olan bu yerlerden bazılarının artık yaklaşmanın o kadar da serbest olmadığı

Requirements
Permissions and credits
Yazar:
Amacım

The Elder Scrolls serisini çok seviyorum ve en sevdiğim oyunu herkesin daha iyi hissetmesini sağlamak istiyorum. 
Harika şeyler yapan başka birçok modcu var ve ben grup olarak Skyrim'i HER bakımdan yeni hissettirebileceğimizi düşünüyorum. 
Amacım, Skyrim'de yaygın olarak ziyaret edilen yerlerin ve zindanların (mevcut olduğunda ESL olarak işaretlenen) oyunun dış cephelerinin çoğunu güncellemek, ayarlamak veya tamamen değiştirmek.
Skyrim oynarken yaşayacağınız deneyimi yeniden tasarlamayı planladığım için bu projenin kapsamı çok büyük. İster uzun süredir deneyimli olun ister tamamen yeni bir oyuncu olun, yeni, heyecan verici ve keşfetmesi daha keyifli bir şeye sahip olacaksınız. 
 
Ryn's Skyrim
Her Standing Stone konumu, çok daha ilginç ve hayat dolu olacak şekilde elden geçirildi. Artık boş ve sıkıcı değiller. Daha ilgi çekici olduklarından, NPC'lerin onları aramak için bir neden bulması mantıklı geliyor. Bir zamanlar güvenli ve ıssız olan bu yerlerden bazılarının artık yaklaşmanın o kadar da serbest olmadığını göreceksiniz. 

Skyrim modlamada sorun yaşayanlar .. daha fazla öğrenmek ve oyununu daha iyi hala getirmek isteyenler için rehber niteliğinde videolar bu youtube kanalında mevcut .. Elder NoX