Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

BokuHaru

Uploaded by

BokuHaru

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переклад модифікації Alternate Perspective - Alternate Start. Новий, але знайомий погляд на концепцію Альтернативного старту. Подивіться на руйнування Гельґена з іншої точки зору, ніж у В'язнів!

Requirements
Permissions and credits


Новий, але знайомий погляд на концепцію альтернативного старту: Замість того, щоб просто видалити і пропустити вступ, Alternate Perspective пішов на крок далі і повністю переписав його, зберігши цілісність основних квестів, пропонуючи при цьому переваги мода Alternate Start, щоб швидко і надійно перенести вас у нову гру.
Крім того, Alternate Perspective легко розширюється, що дозволяє іншим авторам створювати абсолютно нові сценарії альтернативного початку, без необхідності мати справу з... болючим досвідом, пов'язаним з ванільним вступом!

Ще одна особлива перевага використання цього мода полягає в тому, що поки ви не почнете Головний Квест, Гельґен буде повністю функціональним містом. Відбудуйте його з нуля з власною корчмою та крамарем. Познайомтеся з мешканцями Гельґена, перш ніж вони всі перетворяться на пил! Зробіть так, щоб руйнування Гельґена стало справді незабутньою втратою, а не просто побічним ефектом від появи Алдуїна.


VOICED ADDON

Початок гри


Починаючи нову гру, ви з'явитесь в ізольованій комірці, схожій на одну з покоїв у корчмі Гельґена, "Відпочинок посланця", де ви зможете створити та налаштувати свого персонажа на власний смак. У кімнаті ви матимете доступ до деяких предметів, які допоможуть вам налаштувати будь-яке проходження, яке ви запланували для свого новоствореного персонажа!
Після того, як ви повністю екіпіруєтеся, поговоріть з маленьким дракончиком, що сидить на ліхтарі. Він запропонує вам кілька варіантів початку гри. Виберіть той, який вас зацікавив, а потім просто відкрийте двері поруч з ним і зробіть крок у чорну порожнечу, що дивиться на вас. Так розпочнеться обраний вами вступний квест.
*Крім того, ви можете скористатися консоллю, щоб вилетіти зі стартової клітинки, або просто проігнорувати дракона, і в цьому випадку буде неявно обрано старт за замовчуванням.


Головний Квест

Щоб розпочати головний квест, вам потрібно завітати до корчми Гельґена та поговорити з її власником. Після цього ви побачите звичайний діалог з корчмарем і одну додаткову опцію: "Я хотів би зняти кімнату. (Почати сюжет (10 золотих))", використання цієї опції спочатку здасться вам звичайною орендою ліжка - і це дійсно звичайна оренда ліжка - однак наступного разу, коли ви заночуєте в корчмі Гельґена, станеться дещо особливе...


Гельґен

Гельґен було повністю перебудовано, щоб запропонувати вам справжнє місто для дослідження. Були створені нові шляхи, нові NPC живуть у невикористаних будинках, а місто в цілому відчуватиметься набагато більш відшліфованим, завершеним і живим. З "Альтернативною перспективою" Гельґен більше не є випадковою пам'яткою, а справжнім, живим містом... доки Алдуїн не вирішить це змінити.
Це те, що ванільній грі завжди не вдавалося передати належним чином. Гельґен відчувається як випадкове місце, з яким ви не маєте жодних зв'язків. Для вас, як гравця, розповіді NPC про його жахливу долю більше схожі на неприємність і не мають жодного значення, оскільки ви ніколи не відчували, чим був Гельґен до того, як його знищив Алдуїн. Задум полягає в тому, щоб Гельґен став справжнім маленьким містечком зі своїми маленькими (і не дуже) проблемами, дуже схожим на інші маленькі містечка, які можна знайти в Skyrim.

Те, що Альдуїн зруйнував його, повинно мати певний сенс; Skyrim щойно втратив місто і багато людей загинуло, це повинно справити незабутнє враження, хоча б тому, що на одну крамницю стало менше, і до неї можна було швидко дістатися.




  •     Alternate Perspective має бути завантажений знизу всіх модів
  •     Переконайтеся, що у вас встановлені необхідні вимоги
  •     Перевірте на форумі поширені питання