Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Додає лінійку ельфійської крицевої зброї. Доступна для крафту, також буде іноді з'являтись у талморських вояків.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


Представляємо New Armory Series - серію модифікацій, спрямованих на додання нових, проте лорних наборів зброї у Skyrim. Це відгалуження від Heavy Armory, які працюють як автономні моди!


ОПИС

Ми всі любимо битися з Талмором, чи не так? Вони є ідеальним антагоністом, якого ви любите ненавидіти, і можете бити не почуваючи через це провини. Можна було б очікувати, що ця група буде використовувати тільки ельфську зброю, але вони цього не роблять! На малих рівнях вони озброєні звичайною нордською крицею. Ця модифікація має на меті змінити це та вводить новий набір ельфської крицевої зброї, яка замінює звичайну крицеву зброю у Талмора.

Щоб доповнити цей новий набір зброї, мод також представляє новий дворучний варіант звичайних вояків Талмора під назвою «Талморський штурмувальник» . Вони озброєні дворучною ельфською крицевою, ельфійською або скляною зброєю на тому ж рівні, що й їх одноручні версії, і можуть з’являтися будь-де, де з’являються звичайні вояки Талмора.

Нова зброя не обмежується лише Талмором. Я подумав, що має сенс додати ельфську крицеву зброю до всіх рівневих списків, де є звичайна ельфська зброя , щоб ви знаходили її по всьому Небокраю в магазинах і у ворогів (світ щойно пройшов через велику війну з ельфами, тому їхня зброя також розкидана всюди).
Зброю можна скувати, вдосконалити, і ви навіть можете знайти зачаровані версії.

Ельфська крицева зброя трохи міцніша та легша за звичайну крицеву, і по рівню близька до оркської.
 
Набір містить усі 8 основних видів зброї (включно з луком і стрілами) і щит (важкий обладунок).
Якщо ви також установите додаткове доповнення Heavy Armory Addition , ви отримаєте додаткові 5 видів зброї (сокирка, клевець, гладіус, дротик, спис).

Натхненником для моду є Elven Steel weapons for The Thalmor від Snozz2044, початкова ідея та налаштуванням від Petepocalypse.


СУМІСНІСТЬ

Цей мод змінює багато рівневих списків, тому я наполегливо рекомендую застосувати Wrye Bash. До всіх плагінів додано відповідні теги.
Зміни USSEP були враховані, де необхідно.


ЧАПИ

- Ви зробите патч для мода X? / Чи можу я зробити патч для мода X?
Загалом, я, швидше за все, зроблю патч, якщо це мод, який я використовую сам, або який легко зібрати разом.
Але, звісно, ​​якщо ви хочете взяти все у свої руки та створити патч для будь-якого конфліктного моду, який знайдете, ви можете це зробити.

- Де мені знайти цю зброю?
Ви знайдете їх практично скрізь. У магазинах, у здобичі, на харцизах і, звичайно, на талморських вояках.
Її також можна створити при наявності ельфійського перка.

- Чому немає патча для Animated Armoury? Ваші моди New Armory завжди містили його!
Раніше мені було досить легко створити патч Animated Armory і Heavy Armory, оскільки редагування списку рівнів, які мені доводилося робити, були поодинокими. Зазвичай я роблю один із патчів, а потім трохи змінюю його, щоб працювати з іншим модом.
Однак під час роботи над патчем HA для цього мода розповсюдження зброї сильно заплуталося в рамках HA. Зробити патч АА не так просто, як внести кілька змін, і вимагатиме цілого нового набору редагувань списку рівнів, щоб розподілити всю зброю (що стає особливо складним із зачарованими версіями!). Це завдання, на яке я зараз просто не маю часу. Це може статися пізніше.

На даний момент, якщо ви користуєтеся Animated Armory, основний мод усе ще добре працює для вас, просто немає надбудови Armory. Якщо ви використовуєте AA та HA, усе, що вам потрібно, це надбудова HA!