Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

MrKurtbey

Uploaded by

mrkurtbey

Virus scan

Safe to use

About this mod

- Oyuna acıkma, susama, yorulma, hastalanma, zayıflama vs. ekler. Eğer diğer modları da kuruluysa kuyulardan su alma, inek sağma tarzı 1-2 eklentisi de var -

Requirements
Permissions and credits
Donations
Bu modla birlikte oynanmasını tavsiye edeceğim modlar :

Drinking Fountains of Skyrim : Susadığınızda sürekli hana gitmemek istiyorsanız bunu kurun. Skyrim'in  belirli yerlerine çeşmeler ekler bu mod ile uyumludur. Şişeni doldur katliama devam et...
Frostfall : Oyuna ıslanma, üşüme gibi özellikler ekler Campfire modu ile birlikte kullanılırsa kamp yapma, ateş yakma, ısınma, ocak kurup yemek pişirme gibi özelliklerle daha gerçekçi bir oyun oynayabilirsiniz.
Cloaks of Skyrim : Frostfall ile uyumlu gidebilecek pelerinler. Frostfall varsa sıkı giyinmek şart...  Asıl tavsiye ettiğim Winter Is Coming - Cloaks bu mod.
Fakat benim oynadığım imparatorluk muhafızların'da pelerin olmasın yamasın'da cloaks.esp gerekli. Aynısını yapacaksanız önce cloaksı indirin. Yüklerken yama seçtiyseniz yalnızca o yamanın esp sini aktif edin cloaks.espi devredışı bırakın, yama yoksa öylece kalsın sadece tek esp aktif olması gerek.
Coffee Mod : Adı üstünde kahve pişirme modu. Sarhoşluğa iyi gelen ve 2 saat boyunca dayanıklılık ve kilit açma özelliği ekleyen bir mod.
Real Wildlife : Avladığınız hayvanlardan daha gerçekçi drop alabilme (et, deri vs. düşmesi) imkanı
Bathing in Skyrim : Kirlenme, yıkanma banyo yapma özelliği