0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Kerber

Uploaded by

Kerber100

Virus scan

Safe to use

173 comments

  1. Kerber100
    Kerber100
    • supporter
    • 238 posts
    • 86 kudos
    Locked
    Sticky
    It's discovered that MO1 does not compatible but at least the problem should not be as big for it since any call to a non existing file is already being optimized by MO1 itself.
    I will investigate further, but there doesn't seems to be anything I can do.
  2. modal1
    modal1
    • member
    • 52 posts
    • 1 kudos


     
    In response to post #64371891. #64372051, #67515106 are all replies on the same post.


    Spoiler:  
    Show

    Sweet. I'll have to try this out the next time I open up the game
     


    Did that work at all for you?
     
    I disabled PPR and still had the problem, though didn't experience any CTD's when testing, so it is something else interfering with FreeFlyCamSKSE in my case.
  3. Jinxxed0
    Jinxxed0
    • supporter
    • 2,732 posts
    • 287 kudos
    Hey Kerber100
    I found an incompatibility. This mod breaks the FreeFlyCam Plugins mod. The mod that allows you to tilt the camera in tfc-mode.
    What happens is, when you have that mod and this mod installed, tfc and tfc 1 doesn't work. The camera wont move at all.

    However, without that mod, tfc and tfc 1 works. Without this mod, FreeFlyCam works fine. So, you have to choose between the two of these. I haven't tried the latest update, but I'll go ahead and try it.
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      Yeah, I know. But I don't have time to research why FreeFlyCam is incompatible.
    2. modal1
      modal1
      • member
      • 52 posts
      • 1 kudos
      I use both of these mods and found a workaround for this, though I never realized the two together could be the cause. I would be interested to know if the following works for you as well.

      When activating tfc (mine is mapped to the pause key) and the camera will not move, go into your inventory and then back to the game. Most of the time it starts working at this point but I do get an occasional crash, sometimes with a dialog (windows logs state Faulting module name: FreeFlyCamSKSE.dll).

      If this also works for you, I will add this info to the FreeFlyCamSKSE thread: http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?p=82999#p82999

      Note that I haven't tested this with 0.3.3 of this mod yet. still on 0.3.1.
    3. Jinxxed0
      Jinxxed0
      • supporter
      • 2,732 posts
      • 287 kudos
      Sweet. I'll have to try this out the next time I open up the game
  4. Kira_Shadowstep
    Kira_Shadowstep
    • member
    • 120 posts
    • 3 kudos
    Hi again Kerber!

    Thanks for the update. Gave it a try but the game wouldn't load.
    The SKSE window popped up as normal. Then instead of the black game screen coming up, a white square appeared in the top left of my screen and stayed there. The game wouldn't start.
    I tried using the log but it's very large, so large (1095662 lines) I can't actually copy and paste it to pastebin without my browser crashing which is a bit weird. The last thing in the log it was looking at was my enbseries.ini getting values for the interior and exterior lighting.

    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      Compress the log with WinRAR or 7-Zip and upload somewhere (to Google drive for example). I'll take a look. Does v0.2.0 works well for you? I remember you had problems with ENB config earlier.
    2. Kira_Shadowstep
      Kira_Shadowstep
      • member
      • 120 posts
      • 3 kudos
      Sorry for taking so long to get back to you Kerber. I've been doing some testing and found something interesting. I think I'd hit a theoretical limit on either SKSE dll's or some other factor regarding them. Once I uninstalled a few dll's your mod no longer seemed to impact on the ENB and the game started up fine. I'm not entirely sure if there is an SKSE plugin limit and googling it didn't turn up much for me. But I think everything is fine now. I'll update you if there are other issues as I'm playing.
  5. superrayas
    superrayas
    • supporter
    • 663 posts
    • 8 kudos
    newer version is the slower one :/
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      To what extent?
  6. NeOniq
    NeOniq
    • member
    • 522 posts
    • 24 kudos
    Hi, Kerber100! Thank you for great optimization of the game starting process. Endorsed!

    I have one question: functions covered by this plugin can be used not only when loading mods? I mean papyrus functions, such as, for example, SetINIFloat, and others that record the values of an INI file. So, any mod that records settings during gameplay will act more efficiently?
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      If SetINIFloat and such uses one of listed functions (and I do think they use them) then yes.
  7. AndrealphusVIII
    AndrealphusVIII
    • supporter
    • 1,958 posts
    • 152 kudos
    Hi there

    First and foremost, thank you for your great work on this SKSE plugin. It's a real boon to our loading times.

    I, myself, am running a rather immense load order (merged plugin way beyond the 255 limit)

    It normally takes about 2-3 minutes for my game to load. With this plugin it's a little bit faster, but still quite long: 1-2 minutes.

    Are there any other tweaks I could do to increase load times?

    Thank you in advance

    Keep up the great work! :)

    Kind regards

    Andre
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      There are few:
      - Disable logging in Redirector.
      - Install Skyrim and mods on SSD.
      - Move to Special Edition and use new ENB with startup speed improvements or don't use it at all.
      - Don't unpack archives (varies, may not be useful).

      Beyond this there isn't much could be done.
  8. XenolithicYardZone
    XenolithicYardZone
    • member
    • 252 posts
    • 15 kudos
    Edit: My bad. Should have checked the log file and paid attention while reading the comments before I posted. Issue was with Immersive Horses as mentioned below. Its all good now. Endorsed. 
  9. shodaikage
    shodaikage
    • member
    • 327 posts
    • 3 kudos
    The Mod works if I use BethINI to manage INIs too right?
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      Yes, BethINI edits INIs only when game is not started (before you start the game if you wish). So yes, it will work.
    2. shodaikage
      shodaikage
      • member
      • 327 posts
      • 3 kudos
      Thanks :)
  10. yes656
    yes656
    • member
    • 29 posts
    • 4 kudos
    it (0.3.1 and 0.3.2) doesn't work with Display Enemy Level (with HUD.swf for Display Enemy Level). Enemy Level Color is no color.
    But PrivateProfileRedirector 0.2 Version is Work...
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
    2. yes656
      yes656
      • member
      • 29 posts
      • 4 kudos
      Thanks..But it is not work,,
    3. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      Ok, I'll try to find out why Display Enemy Level doesn't work.
    4. yes656
      yes656
      • member
      • 29 posts
      • 4 kudos
      Thank you for your answer!
  11. Kira_Shadowstep
    Kira_Shadowstep
    • member
    • 120 posts
    • 3 kudos
    Hi there!

    Just to say the plugin works really well and shaves at least 10 to 20 seconds off my load time (400+ mods in merges etc).

    But there is a problem with it that has made me uninstall it. It seems to mess with either the ENB settings in the ENBlocal.ini or in some off the Skyrim.ini settings which cover ENB. This happens infrequently but more often than not and causes the game to look like several ENB settings are not enabled in their respective settings (Shadow's on grass, sub surface scattering and other things).

    It's probably to do with my setup more than the plugin itself. I'm using the 2.0 version btw and haven't used an earlier version.

    If this gets fixed in the future I'll definitely come back and reinstall since the load time reduction is pretty incredible!
    1. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      What ENB you are using?
    2. TankIsKing
      TankIsKing
      • premium
      • 1,461 posts
      • 27 kudos
      I'm using Kwanon ENB.. I didn't think this mod was the problem because, initially.. there was no problem. But then Just like Kira stated.. It's like my ENB only half worked. I've been going crazy for the last week or so combing thru my ini files, re-installing my ENB.. trying different ENBs.

      I just scrubbed HHaley's Kwanon EMB page and she suggested that a SKSE plugin might be the cause for my troubles. I uninstalled PrivateProfileRedirector LE and my beautiful, beautiful graphics came back. Is there a fix so that I can both use ENB and PrivateProfileRedirector LE?
    3. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      Kira_Shadowstep and TankIsKing test this version first. It's version 0.3.1 backported from Fallout 4. Maybe this problem is already fixed.
      https://mega.nz/#!MAMRhC6C!ZFtNbclkAY15_xpNzGPzP3oIYe52-gNTqhcXQP9bDDI
    4. TankIsKing
      TankIsKing
      • premium
      • 1,461 posts
      • 27 kudos
      Chrome warns against me opening that..
    5. Kerber100
      Kerber100
      • supporter
      • 238 posts
      • 86 kudos
      No idea why it warns you, it's MEGA page for file download. Here is VirusTotal for the file: https://www.virustotal.com/ru/file/1aeb0ffc212f12c08847dfac2e303facbe2d3ffd7c5d351b973081464a29b3fc/analysis/1536114229/
    6. Kira_Shadowstep
      Kira_Shadowstep
      • member
      • 120 posts
      • 3 kudos
      Hi there Kerber!

      Sorry for not getting back to you in a while. I'm using Caffeine ENB and also Bethini (Not sure if this would change anything though). I tried the new files from mega you posted but I'm still having the same issue. It seems as though it turns off sub scattering on NPC's and also shadows on grass.
    7. TankIsKing
      TankIsKing
      • premium
      • 1,461 posts
      • 27 kudos
      Yeah.. I dunno.. doesn't wanna work for some reason
Top