Skyrim

File information

Last updated

Original upload

Created by

Negatrm

Uploaded by

Negatrm

Virus scan

Safe to use

About this mod

Suskun karakterin çözümü

Requirements
Permissions and credits
Söz konusu eklentinin Türkçe versiyonudur. Açıklama ve detaylar için Elder Scrolls Türk konusunu ziyaret ediniz.

Kurulum


  • Öncelikle belirteyim, Dawnguard, Dragonborn, Hearthfire DLC'lerine sahibim. Bu yüzden modları indirme seçeneklerinde buna dikkat etmişimdir, yani siz de indirdiğiniz sürüme dikkat edin. (HF gerekiyorsa bu DLC'ye sahip olmalısınız ya da DB için de uyarlanmış ise bu sürümünü indirmişimdir, gibi gibi.)
  • Mutlaka modların ana sayfalarındaki Requirements (Gerekenler), Recommended (Tavsiye Edilen Modlar), Compability (Diğer Modlarla uyumluluğu-uyumsuzluğu), Load Order (Modların yüklenme sırası) gibi kısımları özellikle dikkate alınız arkadaşlar. Dikkat etmemeniz halinde oyunun açılmaması, oynarken çökmesi ya da saçma sapan hatalara maruz kalabilirsiniz.
  • Modun orijinal konusu Nexus üzerinde ise hem ana konu da hem de gerekenler kısmında linkini ekledim. Eğer ana sayfasında "Original File" sekmesini göremiyorsanız Steam üzerinden abone olduğum bir eklentidir fakat gerekenler kısmında linkini vermişimdir.

  • Öncelikle modu indirip Skyrim/Data klasörüne yükleyiniz. Eğer tecrübeniz yok ise NMM ya da Mod Organizer programlarını kullanabilirsiniz. (Forum da konuları mevcut olmalı.)
  • Çevirilerim sadece .esp ya da .esm yani çeviri formatlarını içeriyor. Bu yüzden modu kurduktan sonra üstüne yazmalısınız. Sadece çeviriyi yüklemeniz modu çalıştırmaz.
  • Çeviriyi sonradan indirmiş olmanız yeni oyuna başlamanızı gerektirmez. Kaldığınız yerden Türkçe haliyle devam edersiniz.
  • Takıldığınız ya da karşılaştığınız bir sıkıntı olursa konudan belirtebilirsiniz.