Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

VikMorroHun

Uploaded by

VikMorroHun

Virus scan

Safe to use

About this mod

The complete Hungarian translation of SkyUI.

Requirements
Permissions and credits
A SkyUI egy olyan beépülő, amelynek az a célja, hogy fejlessze a Skyrim felhasználói felületét, megkönnyítse az egér és a billentyűzet
használatát, és jobban kihasználja a rendelkezésre álló helyet a képernyőn, illetve jobban is nézzen ki az egész.

Jellemzők:

  • Kényelmes leltár kezelés, szöveges keresést támogató panelek, lekérdezésekkel és adatoszlopokkal.
  • Könnyű telepítés és felhasználóbarát beállítás a Nexus Mod Manager segítségével.
  • Felhasználói testreszabási lehetőség.
  • Jól használható, kategóriákkal ellátott kedvencek menü, ami hű marad az eredeti elvhez, hogy gyorsan el tudd érni a nélkülözhetetlen dolgaidat. Nyolc testreszabható gyorsbillentyű csoport teszi lehetővé a különféle játékstílusok közötti gyors váltást, ami korábban rendkívül körülményes volt.
  • Szöveges keresés, és a felfedezett helyek megjelelölésének lehetősége a térképen.
  • Az aktív hatások közvetlenül a felhasználói felüleleten jelennek meg, nem kell minden alkalommal megnézni a mágia menüt. Nagy mértékben testreszabható.
  • Játékvezérlő támogatás, hatékony billentyűzet navigálás.
  • Angol, francia, német, olasz, spanyol, orosz, lengyel, cseh és japán nyelv támogatása (sőt, van magyar is :)

Mivel a teljes felhasználói felület fejlesztése nagy munka, egyszerre csak egy menüt adtunk ki. Az első munkánk a tárgylista lett. A 2.0 verzióban elkészítettük a kereskedés, tároló és mágia menüt is. A 3.0 verzióban bevezettünk egy játékbeli mod konfiguráló menüt, a 4.0 verzióban pedig a kedvencek menü került sorra. Az 5.0 verzió kiterjeszti ezeket az összes menüre, beleértve a tárgykészítést, bűvölést, alkímiát és kovácsolást.

Megjegyzés: Mivel sehogy sem sikerült elkerülni a mágia menü fordításakor jelentkező összeomlást, az 5.0 verzió - látszólag jól működő - változatát raktam ide is. Ezért viszont hibaüzenetet küld a SkyUI minden alkalommal, amikor megnyitod a mágia menüt, hacsak ki nem kapcsolod a Mod Konfiguráció Menüben.

Telepítés

Először telepítsd a SKSE 1.7.3-as (vagy újabb) verzióját, ha még nem tetted meg. A SkyUI telepítéséhez javasoljuk a Nexus Mod Manager használatát. Könnyen lehet vele beépülőket telepíteni és eltávolítani. Bővebben lásd a SkyUI - olvass.el állományban.