Skyrim
Help us shape the future of the Vortex mod manager by taking our survey
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

SkyUI csapat

Uploaded by

Luke2135

Virus scan

Safe to use

About this mod

The complete Hungarian translation of SkyUI.

Requirements
Permissions and credits
A SkyUI egy olyan beépülő, amelynek az a célja, hogy fejlessze a Skyrim felhasználói felületét, megkönnyítse az egér és a billentyűzet
használatát, és jobban kihasználja a rendelkezésre álló helyet a képernyőn, illetve jobban is nézzen ki az egész.

Jellemzők:

  • Kényelmes leltár kezelés, szöveges keresést támogató panelek, lekérdezésekkel és adatoszlopokkal.
  • Könnyű telepítés és felhasználóbarát beállítás a Nexus Mod Manager segítségével.
  • Felhasználói testreszabási lehetőség.
  • Jól használható, kategóriákkal ellátott kedvencek menü, ami hű marad az eredeti elvhez, hogy gyorsan el tudd érni a nélkülözhetetlen dolgaidat. Nyolc testreszabható gyorsbillentyű csoport teszi lehetővé a különféle játékstílusok közötti gyors váltást, ami korábban rendkívül körülményes volt.
  • Szöveges keresés, és a felfedezett helyek megjelelölésének lehetősége a térképen.
  • Az aktív hatások közvetlenül a felhasználói felüleleten jelennek meg, nem kell minden alkalommal megnézni a mágia menüt. Nagy mértékben testreszabható.
  • Játékvezérlő támogatás, hatékony billentyűzet navigálás.
  • Angol, francia, német, olasz, spanyol, orosz, lengyel, cseh és japán nyelv támogatása (sőt, van magyar is :)

Mivel a teljes felhasználói felület fejlesztése nagy munka, egyszerre csak egy menüt adtunk ki. Az első munkánk a tárgylista lett. A 2.0 verzióban elkészítettük a kereskedés, tároló és mágia menüt is. A 3.0 verzióban bevezettünk egy játékbeli mod konfiguráló menüt, a 4.0 verzióban pedig a kedvencek menü került sorra. Az 5.0 verzió kiterjeszti ezeket az összes menüre, beleértve a tárgykészítést, bűvölést, alkímiát és kovácsolást.

Megjegyzés: Mivel sehogy sem sikerült elkerülni a mágia menü fordításakor jelentkező összeomlást, az 5.0 verzió - látszólag jól működő - változatát raktam ide is. Ezért viszont hibaüzenetet küld a SkyUI minden alkalommal, amikor megnyitod a mágia menüt, hacsak ki nem kapcsolod a Mod Konfiguráció Menüben.

Telepítés

Először telepítsd a SKSE 1.7.3-as (vagy újabb) verzióját, ha még nem tetted meg. A SkyUI telepítéséhez javasoljuk a Nexus Mod Manager használatát. Könnyen lehet vele beépülőket telepíteni és eltávolítani. Bővebben lásd a SkyUI - olvass.el állományban.