Skyrim

File information

Last updated

Original upload

Created by

wyruzzah

Uploaded by

wyruzzah

Virus scan

Safe to use

About this mod

Czech translation for mod OBIS - Organized Bandits In Skyrim and optional czech translation for submod Apachii SkyHair vs OBIS.

Permissions and credits
-----------------------------------------------------------------------------------
(Creator of OBIS - Organized Bandits In Skyrim >>> Indigoblade)
(Creator of Apachii SkyHair vs OBIS >>> JobVanDam)
(Czech translation >>> wyruzzah)
--------------------------------

+++Cestina do modu OBIS - Organized Bandits In Skyrim pro verzi 1.61G (pridava kolem 1478 banditu a 198 z nich ma i vlastni jmeno, vsichni vypadaji jinak a mají sve gangy, kazdy gang ma svuj stit s emblemem, nove masky apod.)+++

Instalace je klasicka, stahnete puvodni mod ve verzi 1.61G >> http://skyrim.nexusmods.com/mods/31264//? a nainstalujte mod podle toho, jestli mate i datadisk Dragonborn ,mod obsahuje dva soubory OBIS.esp (mod) a OBISDB.esp (mod pouze pro uživatele s Dragonborn datadiskem).
Poté stahnete moji cestinu a rozbalte, zkopírujte soubory do instalacni slozky Skyrim/Data a prepiste puvodni soubor(y).


+++Bonus cestina do submodu Apachii SkyHair vs OBIS (pridava ucesy z modu Apachii SkyHair, banditum z OBIS - Organized Bandits In Skyrim)+++

(NAINSTALUJTE AZ PO MODU OBIS A MOJI CESTINE NA OBIS, JINAK JE POTREBA STAHNOUT MOD ApachiiSkyHair - http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/10168/? A TAKE MOD Apachii SkyHair vs OBIS - http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/37635/? , V MOD MANAGERU ZAPNOUT POD OBIS)