Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

tahirbalci

Uploaded by

tahirbalci

Virus scan

Safe to use

About this mod

XP32 Maximum Skeleton Extended - XPMSE modunun MCM arayüzü için Türkçe tercüme.

Requirements
Permissions and credits
Genel Açıklama:
XP32 Maximum Skeleton Extended - XPMSE modunun MCM arayüzü için Türkçe tercümedir. Modun kullanımı için gerekli olan MCM arayüzünde daha hızlı gezinebilmek için kendime göre yazdığım kısa tercümedir. Aşağıda bu tercümenin nasıl kurulduğuna ve kaldırıldığına dair bilgilendirme mevcuttur.



Kurulum:
Otomatik kurulum yapmak isterseniz indirmek için otomatik kurulumu seçmeniz yeterlidir. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey mod sırasını önce orjinal mod, daha sonra tercüme olacak şekilde ayarlamaktır. (Vortex için: Sol panelden Mods, bu ekranda üstten ManageRules, gelen ekranda  XP32 Maximum Skeleton Extended - TR yazanın yanındaki ??? kısmını after olarak işaretleyin ve sağ alttan Save butonuna tıklayın.)

Manuel kurulum yapmak isterseniz izlemeniz gereken adımlar:
1. XP32 Maximum Skeleton Extended - TR.rar arşivine sağ tıkla ve Buraya ayıkla seçeneğine tıkla.
2. XP32 Maximum Skeleton Extended - TR > interface klasörü içindeki xpmse_english.txt dosyasını kopyala.
3. Oyunun kurulu olduğu klasörü aç. Buradaki Data isimli klasörü aç. Buradaki Interface isimli klasörü aç. Buradaki translations isimli klasörü aç. Buraya yapıştır. Dosya değişikliği isteğini onayla. (...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\Interface\translations)
4. Kurulum tamamlandı.

Kaldırma:
Adım 1: Kurulum işleminde yaptığınız işlemleri geri alın.
Adım 2: XP32 Maximum Skeleton Extended - XPMSE modunu yeniden yükleyin. (Sadece modu yüklemeniz yeterlidir. Yeniden yükleme yapmak için hiçbir şeyi kaldırmanıza da gerek yoktur.)



---