Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

tahirbalci

Uploaded by

tahirbalci

Virus scan

Safe to use

About this mod

Potions Animated Fix modunun bozduğu tercüme edilmiş kısımları ve MCM menüsünü çevirdim.

Requirements
Permissions and credits
Genel Açıklama:
Potions Animated Fix, iksirlerin mevcut Türkçe tercümesini orjinal İngilizce haline geri döndürür. Bu Türkçe tercüme iksir isimlerini ve açıklamalarını tekrar Türkçe hâline döndürür. Eski çeviriden kopyalanmamış, yeniden yazılmıştır. Bu yüzden yeni pot isimleri eskisiyle uyumlu olmayabilir. Kendi zevkime göre isimlendirdim. Ayrıca MCM ayarlar menüsü de baştan sonra Türkçe'leştirilmiştir.

Kurulum:
Vortex - Potions Animated Fix modunu yüklediğiniz yöntemin aynısıyla yükleyebilirsiniz. Mod sırası olarak Potions Animated Fix modundan sonra geldiğine dikkat edin. (Manage Rules kısmında "Potions Animated fix 2.1.0 EN-TR" yanında "after", "Potions Animated fix 2.1.0 EN" yanında "before" yazacak şekilde ayarlayın.)
Nexus Mod Manager ve Mod Organizer için yükleme talimatını bilmiyorum. Muhtemelen Potions Animated fix modunun yüklenişi ile aynıdır.

Yapılması gereken işlem, Potions Animated fix 2.1.0 EN-TR.rar arşivindeki PotionAnimatedFix.esp dosyasını oyunun kurulu olduğu dizinde ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data klasöründeki aynı dosyanın yerine, PAF_MCM.pex dosyasını da ...\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\scripts klasöründeki aynı dosyanın yerine yapıştırılmış olmasıdır.

Kaldırma:
Önce tercümeyi sonra Potions Animated Fix modunun kendisini kaldırıp geri yüklerseniz modun tercümesiz haline döndürmüş olursunuz.