Oblivion
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Zabla

Uploaded by

ZablaAttila

Virus scan

Safe to use

About this mod

Hungarian translation for Simple Keyring mod.

Requirements
Permissions and credits
Simple Keyring mod magyar fordítása.


A Simple Keyring egy kulcscsomót ad a játékhoz. Ebből kezelheted az összes kulcsodat, és hozzáférhetsz a zárt ajtókhoz és tárolókhoz anélkül, hogy az összes kulcsod helyet foglalna a leltárban.

(1) Automatikus rendezés: Ha aktiválod, a kulcscsomód három másodpercenként automatikusan elnyeli az összes kulcsot ami a leltáradban van. (2) Kulcsok áthelyezése a kulcscsomóra: Az utasításnak megfelelően egyszerre mozgassa át az összes kulcsot a leltárból a kulcscsomóra. (3) Kulcsok áthelyezése a leltárba: Az összes kulcsot a kulcscsomóról a játékos leltárába mozgatja, ennek az opciónak az aktiválása automatikusan kikapcsolja az automatikus rendezést. (4) Közvetlenül hozzáférhetsz a kulcscsomó tartalmához, ha manuálisan szeretnéd kezelni a benne lévő kulcsokat. Vedd figyelembe, hogy ha az Automatikus rendezés be van kapcsolva, a kulcsok visszakerülnek a kulcscsomóra, ezért kapcsold ki.

A kulcscsomóhoz aktiváló billentyűre van szükség. Ezzel a kulccsal jelzi, hogy a kulcscsomóval ki akarsz nyitni egy tárolót vagy ajtót. Alapértelmezés szerint az aktiváló kulcs "E", de ezt a beállítást megváltoztathatod a mod által hozzáadott ".ini" fájl módosításával és a belső utasítások követésével. Az aktiváló kulcsot beállíthatod ugyanarra az aktiváló kulcsra ami az Oblivion beállításaiban van, ez egyáltalán nem zavarja a játék vagy a mod működését.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy egyes kulcsokat nem fűz fel a kulcscsomó. Ne aggódj, helyezd át az adott kulcsot egy másik tárolóba, és tedd vissza a leltárba, ez megoldja a problémát.

Megjegyzés: Ha van egy különleges tulajdonságokkal rendelkező kulcsod, például egy egyéni "szkripttel" rendelkező, egy bizonyos küldetés aktiválásához vagy más hasonló hatáshoz javaslom, hogy a leltáradból használd, amikor eljön az ideje hogy használd, mivel a kulcscsomód csak egy dolgot ért... "Ha nálam van a kulcs, akkor kinyithatod az ajtót", minden más, a kulcshoz kapcsolódó hatás figyelmen kívül hagyja azt.

Ne feledd: Ha eltávolítod a modot, először a kulcsokat helyezd át a kulcscsomóból a leltárba. Ellenkező esetben a mod eltávolítása után elveszíted az összes kulcsot. A mod működéséhez szükséged van az xObse-re.


Köszönet Gomstor-nak, aki a kulcscsomó ötletét modern köntösben újraalkotta.