Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Додає добірку нового вмісту до різних фракцій Пусток.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Faction Reinforcements
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



FACTION REINFORCEMENTS | ПІДСИЛЕННЯ ФРАКЦІЙ

ЩО ЦЕ?
Цей мод почався як збірка..., "цікаво, чи це спрацює?" Концепції. Потім ще кілька. Потім ще кілька. Тоді автор доклав певних зусиль, щоб отримати цю випадкову колекцію, запакував її, і ось ми тут. Тож так...ПІДСИЛЕННЯ ФРАКЦІЙ.

АЛЕ ЩО Є В МОДІ?
Добре, значить, маємо:

Братерство Сталі.
- Центуріон: Природний розвиток Силової броні, ці важкі гіганти є крокуючими танками. Озброєні комбінованими лазерами та великими гідравлічними кулаками, ці створіння викликаються сигнальними гранатами (виникають у солдат БС з рівня 30), що падають із Гвинтокрилів, що летять високо (так високо, що їх не видно, таке авторське вибачення).
- Бойовий корабель Гвинтояструб: Старший брат Гвинтокрила, вони відмовляються від транспортних можливостей заради зброї. Озброєні до зубів потужними гарматами та ракетними установками, з ними не можна жартувати. Знову викликаються сигнальною гранатою, знайденою у солдатів БС високого рівня.

Інститут.
- Збирачі біомаси: Як ви думаєте, звідки взялася сировина для всіх цих синтів 3 покоління? Її треба десь зібрати! Збирачі біомаси телепортуються на поверхню за допомогою синтетичних сил для збору фауни з Пустки, і коли їх контейнер для зберігання заповнюється, вони повертаються, щоб потім його можна було розбити, очистити та відновити для використання Інститутом. Великий і трохи громіздкий, але їх не можна недооцінювати. Знайти їх можна там, де зазвичай можна знайти синтів в Пустці.

Підземка.
-Ахахахаха, що ви зробите для фракції, у якої так мало персоналу? Ці підкріплення призначені більше для гравців за Підземку, їх можна знайти біля Старої Північної церкви (де ви вперше знайдете штаб-квартиру Підземки). Спойлери на фото.

Мінітмени.
- Мобільний артилерійський юніти: ну це приблизно. Їх можна побудувати у ваших поселеннях, коли ви знайдете креслення артилерії в квесті Мінітменів, і для будівництва знадобляться значні ресурси та здібності Інтелекту.

Рейдери.
-Мехи рейдерів: Важкі навантажувачі та кар’єрні машини, які пережили апокаліпсис і з тих пір були перепрофільовані бандами рейдерів у промислових зонах. Найбільш небезпечний на близьких відстанях.
- Модифковані рейдери: Якщо ти хочеш вижити в банді рейдерів, тобі іноді доводиться жертвувати... як однією або двома кінцівками. Якщо ви бачили мод автора Fleshsmith, то ви впізнаєте цих поганих хлопців.

Стрільці.
APU Стрільців: Незграбніші, ніж Силова броня, але все ще небезпечні, ці юніти бронетехнічного персоналу мають важке озброєння, і їх можна знайти в районах, важливих для Стрільців.

Мехачу.
...так. Автор зробив це з примхи. Підійдіть до штаб-квартири корпорації Вілсон Атоматойз, і за замкненими дверима вгорі буде офіс із дверима, замкненими за допомогою термінала. Позаду ви знайдете свого нового найкращого друга. І автор не приносить вибачень за його голос чи повне ігнорування лору гри.

Щось ще?
Кілька речей:
- Баланс - Його немає. Нові додані вороги приблизно схожі на своїх ігрових аналогів (наприклад, Збирач біомаси має приблизно такі ж характеристики, як Рак-відлюдник). Вертіхок - це дуже сильний супротивник, але, ви можете знайти їх усіх, залежно від порядку завантаження.
- Сумісність - Невідомо. Мод додає появу ворогів до певних зовнішніх локацій і редагує рівневі списки появи зброї БС. Вказівок на порядок завантаження більше, ніж зірок на небі, не можна врахувати всі.
- Я не бачу жодного нового вмісту! - Вибачення. Реалізація складна, і автор не міг знайти посібників щодо того, як правильно реалізувати ворогів, окрім простого скидання їх у локації. Якщо ви такий відчайдушний, скористайтеся esp-explorer або запустіть його через консоль для розваг. Це просто дивакувате видання, а не капітальний ремонт.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!