Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переробляє фракцію Cупермутантів, включаючи Чудовиськ, Гончаків ВПЕ і, звичайно, Супермутантів.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Super Mutant Redux
Оригінал мода дивіться на цій сторінці






Кому не подобається знищувати Супермутантів? Головна мета цього мода - додати більше різноманітності мутантам. Мати лише звичайних мутантів і мутантів-самогубців недостатньо. Тож додані Тіні, Сяючи Чудовиська, Сяючи гончаки тощо. Вони посилять вашу тактику та змусять вас боротися із загрозою мутантів по-новому.

УВАГА:
Цей мод робить мутантів НАБАГАТО сильнішими. Підходьте обережно, знайдіть час, щоб оцінити свого ворога. Вони аж ніяк не незнищенні, але з ними складніше впоратися. Особливо з Тінями. НЕ недооцінюйте їх! Крім того, вам ПОТРІБНО чекати приблизно 30 днів у грі, щоб отримати повні ефекти від мода. Мутанти, як і будь-який інший НІП у грі, не змінюють свій зовнішній вигляд автоматично і миттєво. Вам потрібно чекати, бажано в приміщенні, поки кожен мутант відродиться.

Подробиці:

Тіні - це мета-люди, входять у невидимість і виходять із неї, і їхня тактика може легко заплутати та збити з пантелику непідготовленого авантюриста. Вони використовуватимуть зламані стелс-бої, але вони мають дивовижну здатність змусити їх діяти на свою користь. Розмахують сокирою, великою напівкосою та напівсокирою. Найкраще спочатку вивести Тінь з невидимості, оскільки вони можуть легко переграти гравця. Невидимість, несподіванка, плутанина - це сама суть Тіні.


Легендарний шаблон для Супермутантів було оновлено, і легендарні мутанти тепер сяють нестримним випромінюванням. Вони мають нову функцію, радіаційний щит, який виштовхує величезні хвилі радіоактивності, але лише на короткі відстані. Незважаючи на те, що цих хлопців легко помітити здалеку, ці хлопці є найбільшими та найзлішими у своєму роді, і впоратися з ними з близької відстані, безперечно, буде смертним вироком. Очікуйте наростання радіації та складну боротьбу, оскільки їхня аура поступово загоює їхні травми.


Силач отримав чимало оновлень. Тепер він має втричі більшу вагу, він на 10% вищий за звичайного мутанта та має більшу витривалість. Силач більше не буде ненавидіти щоденні дії, такі як крафт, надягання силової броні або зламування замків. (Однак він все одно скаржиться) Йому все ще не подобається підкупи людей, лікування людей або звільнення синтів на волю. Його бонус компаньйона "Берсерк" тепер діє на ВСЮ зброю, а не лише на рукопашну, і починає діяти з 30% здоров’я замість 20%. Цей мутант  може стати вашим новим фаворитом. 


Гончаки мутантів привернули таку необхідну увагу. У ванільній грі було лише 3 версії, що означає, що навіть на рівні 100 ви будете битися на максимальному рівні 28 гончаків. Тож їх додано до відповідних рівнів, і тепер вони масштабуються разом із гравцем. Ви можете очікувати, що вони стануть набагато жорсткішими на вищих рівнях. Ванільні мутанти завжди викидають 1 м’ясо гончака мутанта, але з цим модом у вас є шанс отримати до 4 шматків м’яса на гончака. І ви коли-небудь замислювалися, чому сяючі собаки-мутанти насправді не світяться? Тепер все це виправлено. Сяючі собаки-мутанти тепер є силою, з якою необхідно рахуватися, вони дають багато радіації, а також завдають набагато більше ушкоджень. Існують також дуже рідкісні "Опромінені Мутанти", і їх легендарні варіанти. Їхні укуси завдають великих ушкоджень, вони швидко долають близьку відстань і мають неперевершену пильність. Їхня найбільша слабкість? Дробовики.


В архівах були файли для сяючого Чудовиська, які додані до найсмертоноснішого Чудовиська з усіх, "Опроміненого чудовиська". Ці монстри будуть випускати хвилі навколишнього випромінювання, а також бити атаками ближнього бою. Завдяки здатності гігантів швидко скорочувати відстань, це випромінювання може виявитися більш смертоносним, ніж будь-коли. Однак вони не з’являються на низьких рівнях, тому може минути деякий час, перш ніж ви помітите один. Ці гидоти вірні своїм тезкам і є одними з найважчих ворогів у грі. 


Майже все, що стосується мутантів, було покращено. Більше ніяких плямистих невизначених текстур.


Також, додану купу дрібниць, щоб допомогти завершити мод, зразок ВПЕ, наприклад, це шприц для підшкірних ін'єкцій, наповнений стародавнім хімічним штамом. Гравці можуть випробувати вірус, але це не було приємним досвідом. Також є нові схеми для прототипу Стел-бою Mark II. Цей покращений Стелс-бой прослужить утричі довше, але він важчий і потребує більше матеріалів для створення. Усі обладунки мутантів тепер можна грабувати та виготовляти.

Щоб завантажити, просто скористайтеся менеджером модів або ви можете завантажити вручну та перетягнути вміст .zip архіву.


Подяки
A big thanks to Yogensya who gave me permission to use his Brush Axe.
Another big thanks to Horus[/urll] for helping me with the nightkin armor.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!