Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Це повноцінний мод на освітлення, який дає вам більше тіней від вогнів і повне покращення загального освітлення, атмосфери та туману в інтер’єрах Співдружності, Далекої Гавані та Ядер-Світа.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Ultra Interior Lighting.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці






Двигун Fallout 4 від Bethesda дозволяє використовувати необмежену кількість тіней. На жаль, у більшості інтер’єрів гри лише від 10 до 40 відсотків тіней яки відкидає світло, і багато областей виглядають досить м’якими та нереалістичними.

Цей мод збільшує цей відсоток від 80 до 100 відсотків у більшості інтер’єрів гри, включно з DLC, завдяки чому ви отримуєте значно реалістичніше освітлення!

Сотні і сотні годин роботи було витрачено на те, щоб ретельно розмістити тисячі нових тіньових вогнів і змінити більшість іншого освітлення відповідно до нового вигляду!

Також було вирішено багато помилок освітлення, а також оптимізовано більш складні рівні з активованою системою освітлення та налаштуванням налаштувань туману та загальної атмосфери в більшості місць!

Сподіваюся, що вам усім сподобається нове освітлення, яке цей мод принесе у ваші інтер’єри Fallout 4!



Подяка Hodilton за це чудове демонстраційне відео!




Подяка It'sAGunDam за цей класний огляд.




Завантажте та встановіть оригінал, потім завантажте і встановіть переклад з перезаписом файлів оригінала!


Bethesda for this great game and the creation kit!
All of the supporters of this mod here on Nexus!



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!