Fallout 4
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Продовження "Start Me Up" - альтернативний старт і капітальний ремонт діалогів. Виправлення помилок, доповнення, патчі та пряма сумісність з UFO4P.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Start Me Up Redux - Fixes and Update for Alternate Start and Dialogue Overhaul.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці

Далі переклад опису автора мода:


Start Me Up - це унікальний мод на альтернативний старт, який надає набагато більше можливостей рольової гри у Fallout 4, звільняючи вас від ролі занепокоєного батька через зміни діалогу та альтернативний початок. Однак цей мод був залишений автором і більше не отримуватиме оновлення... тому тут я вирішив попрацювати над деяким обслуговуванням/виправленням, наскільки це можливо. 

Якщо ви просто хочете швидко почати і пропустити довоєнний вступ до Vanilla story (знайти вашого сина) Use SKK Fast Start та Piper Interview Restored замість цього мода разом. 
Вони написані більш надійно та не стосуються жодного ванільного квесту, тому більш сумісні. На відміну від SMU, якому доводиться редагувати більшість ванільних основних квестів. Start Me Up (повна версія) - це не просто "швидкий старт". Start Me Up слід розглядати як переробку історії всієї гри, і несумісність з іншими модами, які торкаються квестів, неминуча, вона має бути інвазивною, щоб функціонувати.

Start Me Up дуже схильний до конфлікту модів, будь ласка, будьте обережні, коли використовуєте його. Цей мод має бути завантажений ближче до низу вашого списку завантаження модів!

Більше інформації про Start Me Up можна прочитати на оригінальній сторінці SMU, перевірте посилання у "вимогах".

НЕ завантажуйте оригінальний Start Me Up, якщо ви хочете використовувати версію Redux, це окремий мод!

Версія для Xbox доступна тут!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Патчі та рекомендовані моди для Start Me Up

Завантажте та встановіть цей мод, якщо ви не хочете, щоб ваші голозаписи, додані модами, не видалялися під час довоєнної сцени. Завантажити після Start Me Up.

Завантажте та встановіть цей мод, якщо у вас багато вмісту Creation Club, оскільки запуск квесту перевантажить механізм під час завантаження Співдружності (правила Tunnel Snakes також порушують квест Кодсворта).

Завантажте та встановіть цей мод Якщо вам потрібен мод Silent protagonist, він працюватиме динамічно та не потребуватиме виправлення. (На відміну від старого мода Silent protagonist).

Завантажте та встановіть цей мод, якщо ви хочете змінити висоту голосу вашого персонажа, щоб він був глибшим або вищим, та працював без помилок.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Конфлікти модів

Підтверджено, що цей мод сумісний із:

Lunar Fallout Overhaul, Damn Apocalypse, Thrive, Minutemen-Brotherhood Epilogue Restored, A New Dawn - Minutemen BoS Sentinel (нова версія), Nick Valentine Romance, Combat Zone Restored, Danse Dilemma , Crime and Punishment, Better Companions All in One, PANPC, PACE, Liga, Unlimited Companion Framework.

Сумісні, але вимагають певного налаштування:

Subversion - сумісний, скористайтеся голозаписом, створеним в хімлабораторії, щоб видалити діалоги, пов’язані з батьком, із квесту.

Nuka World Reborn/Viva Nuka World - сумісний із загальним проходженням, але вам потрібно завантажити Nuka World Reborn і Viva Nuka World після Start Me Up. Несумісність - це журнали квестів, які будуть замінені, і деякі фрагменти скриптів, це може спричинити або не спричинити відчутні збої в нормальному ігровому процесі, але проблеми все одно можуть виникнути.

Sim Settlement 2 - є "технічно" сумісним, якщо ви не вибрали підвищення рівня під час створення персонажа, вам потрібно почати лише з рівня 1. Однак Sim Settlement 2 не сумісний з точки зору історії, оскільки він змушує вас бути стурбованим батьком, і я зараз працюю над виправленням для нього.

Complex Sorter - спочатку параметр "Quest Tagging" не був сумісний із Start Me Up і спричиняв такі помилки, як застрягання на інтерв'ю з Пайпер. Однак тепер надається патч для вирішення проблеми. (У версії 1.11.3+ Complex Sorter - цей патч більше не потрібен, але про всяк випадок).

Player Comments and Head Tracking - завантажте патч для Player Comments та Start Me Up на оригінальній сторінці Player Comments і завантажте виправлення квесту Пайпер, яке надано тут. Завантажте виправлення Пайпер після Player Comments і Player Comments Start Me Up Patch. Квест Пайпер тепер має працювати.

Горизонт - потрібен патч, щоб гратлось разом без збоїв, виправлення SPECIAL  і змін рівнів, я зробив грубий, імпровізаційний патч для Горизонта у необов’язкових завантаженнях. Однак ви не можете почати з будь-яким додатковим спорядженням, оскільки це призведе до збою гри під час завантаження Співдружності - ви можете вибрати лише варіант "лише одяг на спині".

Amazing Follower Tweaks - Завантажте патч "Remove Nora Revival" тут, оскільки ця конкретна функція мода несумісна з SMU.

Не сумісні:
Інші моди на альтернативний старт, Інтерв’ю з Пайпер відновлено, Killable Children, Nora Spouse Companion, Dual Survivor Nate Companion, квестові моди, які змінюють основні квести цієї гри або послідовність початку гри, можуть бути несумісними.

No main quest - Wasteland Operator mod - Ви не отримаєте радіо, якщо ви використовуєте цей мод. Не буде Радіо Даймонд-сіті, Радіо Класика та сигналу лиха від БС. Радіоприймачі активуються за допомогою головного квесту MQ102, який зараз є в SMU Redux. Отже, немає головного квесту = немає радіо.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!