Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Швидко почніть нову гру менш ніж за 2 хвилини з "Головне меню" > "Looks menu" > "Меню SPECIAL" > "Вихід зі Сховища 111" із більшістю інвентарю, доданого модами. Це скриптовий обхід, не статичне збереження

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod SKK Fast Start new game.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



Швидко почніть нову гру менш ніж за 2 хвилини з "Головне меню" > "Looks menu" > "Меню SPECIAL" > "Вихід зі Сховища 111" із більшістю інвентарю, доданого модами. Це скриптовий обхід, а не статичне збереження.


Цей мод є найбільш сумісним швидким/альтернативним запуском [sic] для XBOX1, який я спробував. Як сказав би Тод Говард, "Це просто працює", тож вітаю та дякую за цей мод. ChaosMonkey83 


Якщо ви часто починаєте нову гру і вам нудно від виснажливих початкових діалогів після третього разу або того самого RNG, запеченого в статичній збереженій грі, це допоможе швидше отримати нове захоплення.

Ви починаєте зі звичайної сцени з дзеркалом в меню "Looks menu", а потім переходите до імені, рангу та характеристик SPECIAL. Розслабтеся на 20 секунд, щоб вийти з ліфта та приготуватися йти. Якщо ви знаєте обличчя та статистику, яку хочете, це все можна зробити менш ніж за 2 хвилини.
 
Гравець починає за межами Сховища 111 із основним спорядженням сховища, а також голозаписами та іншим, що додали інші моди після "Looks menu".

Якщо ви хочете налаштувати інвентар гравця, відредагуйте список LeveledItem SKK_FSNGPlayerEquipment. Скрипт жорстко закодований для автоматичного спорядження піп-боя, Armor_Vault111_Underwear, Armor_WeddingRing, 10-мм пістолета, якщо вони є в інвентарі. Він не дізнається про будь-які заміни, які ви робите, тому краще не замінювати піп-бой за замовчуванням. 


Усі анімації базової гри і Сховища 111 повністю робочі та налаштовані на автоматичний запуск/відкриття, якщо ви хочете повернутися до сховища. Включаючи ліфт, дверцята, замкнені двері, дружину та інше, якщо вони не були переплутані чимось іншим. Якщо вам потрібен Кріолятор, використовуйте рішення для примусового розблокування, наприклад Open Anything.

Сумісність

Це рішення не залежить від додатків або DLC і не змінює жодних існуючих скриптів базової гри, ресурсів чи об’єктів. Це 100% чисті нові форми та скрипти Creation Kit, що означає, що він працює на ПК, Xbox і GamePass. Оскільки він не торкається жодних інших речей у вашій збереженій грі, не повинно бути проблем із порядком завантаження чи конфліктів із якісними модами. 

Потрібна гра Fallout4.exe 1.10.162.0 (чи вище). 


РЕЧІ, ПРО ЯКІ ПОВІДОМЛЯЄТЬСЯ, ЩО СПРИЧИНЯЮТЬ ЗАМОРОЖЕННЯ АБО НЕСКІНЧЕННЕ ЗАВАНТАЖЕННЯ

(1) Будь-який вміст Creation Club, який перешкоджає відкриттю дверей Сховища 111 під час звичайного початку гри.

(2) Поєднання DefUI і HudFramework або FallUI-Hud і BravoHUD.

(3) Модифікації, які намагаються відкрити діалогові вікна інтерфейсу після сцени з дзеркалом і looksmenu, намагаючись вивести гравця зі Сховища. 



Інші відомі проблеми

(1) Існує проблема з модами або вмістом CC, які замінюють, змінюють або повторно текстурують піп-бой, який може стати невидимим. Під кабіною зовнішнього керування Сховища 111 є [ Інструменти піп-боя ], який повторно додає піп-бой гравцеві. Якщо це все ще не має ефекту, ви явно маєте дуже неслухняний мод. Найкраще додати та ввімкнути такі моди після того, як гравець вже перебуває в Співдружності, щоб вони могли робити все, що завгодно але, щоб гра завантажувалася правильно.

(2) Якщо ви хочете повернутися до Сховища 111 за кільцями та Кріолятором, двері сховища відкриються для вас, коли завантажиться 3D, але для відтворення анімації потрібен деякий час, тому може здатися, що запис триває деякий час. Якщо моди, пов’язані зі Сховищем 111, зупиняють відтворення анімації, спробуйте примусово її за допомогою Open Anything або консолі [ 000330c3.SendAnimEvent "Stage2" ]. Якщо вони не працюють, ви явно маєте дуже неслухняний мод.

(3) Якщо у вас є будь-які інші модифікації, які намагаються додати предмети до інвентарю гравця під час запуску (наприклад, голозаписи, зброю), і ці речі не з’являються, будь ласка, попросіть автора моду прочитати цю статтю: Why mod added inventory items are missing from new games оскільки базова гра очищає інвентар гравця, перш ніж це рішення зможе взяти під контроль і зупинити це.

(4) Це швидке послідовне рішення не сумісне з примусовими командами консолі, такими як розширене меню вигляду або моди, які виводять модальні повідомлення інтерфейсу користувача, тому зачекайте, доки гравець у Співдружності відкриє консоль або ввімкне ці моди.


(5) Якщо ви провалюєтеся крізь сітку ліфта, у вас встановлений неслухняний мод на утилізацію.


Nexus PC Ручне встановлення та видалення

Скопіюйте SKKFastStartNewGame.esp і SKKFastStartNewGame – Main.BA2 у свій каталог ...\Fallout 4\Data, увімкніть його в меню модів Bethesda, менеджері модів або будь-якому іншому. Після того, як гравець повернувся до Сховища 111 і активував мертвого чоловіка, мод вимикається в режим очікування. Видаліть моди лише в тому випадку, якщо ви погоджуєтеся на можливі конфлікти через зміни порядку завантаження в збереженій грі. 


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!