Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Повністю настроювана Кібернетична броня, унікальні модифікації броні, стилі фарбування на основі палітри, параметри розміру, тощо.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod CROSS Pre-War Cybernetics.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці








ОПИС

Довоєнна кібернетика приходить в Пустки Співдружності. Цей мод додає "Верстат кібернетики" і кілька частин броні (і пару рукавичок "РобоРуки"), кожна з яких має значну кількість налаштувань, включаючи модифікації шарів ванільного кольору, спеціальні модифікації гаджетів, вдосконалені модифікації Каркасів, кібернетичні імплантати, оновлення мікропрограм та Більше 20 варіантів фарбувань. Основні деталі мають легкі/середні/важкі варіації, а рукавички можна модифікувати, щоб бути ексклюзивними для лівої чи правої руки. Більшість предметів носяться як броня і зазвичай підходять до одягу ванільного кольору ("РобоРуки" не можна носити з деяким одягом з ванільними рукавичками).

Примітка про Bodyscales:
У ванільній грі використовується дивовижна система масштабування верхньої броні, щоб вона добре прилягала до нижнього одягу. Ця система добре працює для відносно маленьких обладунків у ванільній грі, але для Кібер-каркасів вона може бути дещо агресивною. Ви можете помітити, що під час носіння певного нижнього одягу (армійської уніформи) ви отримаєте масове масштабування для Кібер-каркасів. Немає способу уникнути цього без редагування ванільних елементів. Моя найкраща порада - використовувати тонкий нижній одяг, як-от комбінезони Сховища, уніформа БС. Крім того, ви можете зменшити вагу своїх персонажів до середньої/худої, щоб компенсувати найбільш дивне масштабування. Моделі від першої особи були спеціально створені, щоб не перекривати піп-бой будь-якого розміру. Вам знадобиться інший мод, якщо ви хочете приховати піп-бой від 3-ї особи, цей мод не зробить це за вас.


Усі основні предмети цього мода виготовляються на "Верстаті кібернетики". Після виготовлення їх можна налаштувати на верстаті броні, заміна фарбування/палітри не коштує нічого, деякі з більш просунутих модів і броней мають довгі списки деталей, тому не забудьте прокрутити список компонентів!

В список модифікацій входять:
  • Варіації броні
  • Гаджети
  • Прошивки
  • Імплантати
  • Різні модифікації
  • Бонуси цільного каркасу

™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™™

Встановлення:
Завантажте та встановіть оригінал. Завантажте та встановіть переклад з перезаписом файлів оригіналу.


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!