Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Перетворює режим Майстерні на симулятор Бога, надаючи вам усі інструменти, необхідні для створення дивовижних поселень.

Політ, кнопки Скасування та Повторення дій, Шари та інше!

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Workshop Plus.
З письмового дозволу автора мод перекладено та розміщено. Оригінал моди дивіться на цій сторінці.
Усі питання щодо роботи мода та технічних питань залишати на сторінці оригінального мода.

TLDR; Розміщення цілих будівель або створення ліжка з обгорток від сигарет у будь-якому випадку нереально, тому давайте зробимо все можливе і перетворимо це на відповідний інструмент. Режим Майстерні стає більше схожим на творчий інструмент, що дозволяє вам вільно переміщатися та користуватися безліччю гарячих клавіш для покращення вашого досвіду будівництва.







ВИМОГА: Workshop Framework

Для деяких функцій потрібний: Mod Configuration Menu*

* Ви можете використовувати деякі функції і без MCM - але MCM рекомендується через систему гарячих клавіш, яку він надає.


Особливості

  • Свобода пересування без болю tcl
  • Функція автозбереження, щоб ви не забули зберегти гру в Майстерні
  • Гарячі клавіші Скасування/Повторення дії
  • Інструменти клонування - клонуйте окремі частини або цілі шматки вашого дизайну
  • Шари для повного контролю над вашими проектами
  • Створюйте креслення шарів і створюйте їх копії в будь-якому поселенні
  • Режим безкоштовного будівництва без tgm для обходу вимог навичок та ігнорування витрат ресурсів
  • Система відстеження для активації поселенців або предметів майстерні та пошуку належних їм предметів або власника відповідно 

Тепер із відкритим вихідним кодом! Якщо ви хочете зробити свій внесок у мод або втілити деякі ідеї щодо використання Workshop Framework (який використовувався як основа для WS+), вирушайте до репозиторію Github!

Симулятор Бога

Workshop Plus перетворить вас на невидиму руку в ігровому світі, поки ви перебуваєте в режимі Майстерні. Усі наведені нижче параметри можна вимкнути. 

- Політ: Ви дійсно літаєте в Майстерні, tcl не потрібно. Це означає, що ви все ще можете взаємодіяти з речами, не включаючи та не вимикаючи tcl.

- Супер швидкість: У режимі Майстерні ви переміщаєтеся набагато швидше, щоб швидко дістатися ділянок поселення, над якими хочете працювати. Можна встановити +50%, +100% або +200%.

- Невразливість: Ви не отримуватимете ушкоджень або, що більш важливо, опромінення в режимі Майстерні - більше не буде випадкової смерті під час роботи над своїми поселеннями.

- Невидимість: У режимі Майстерні вас повністю ігноруватимуть персонажі, тому ви можете зосередитися на своїй роботі. Це також дає вам можливість перетворити гру на повноцінну Tower Defense з відповідними модами.

- Вільне будівництво: Більше ніяких будівельних матеріалів, необхідних для будівництва, та в обхід вимог навичок для об'єктів Майстерні (вони, як і раніше, показуватимуть значок замку, але їх все одно можна побудувати). За замовчуванням, цей параметр вимкнено, оскільки він запобігає поверненню ресурсів при утилізації, що могло б спантеличити. 


Гарячі клавіші (Потрібен MCM)

- Клонування: Підніміть предмет, натисніть клавішу, маєте копію. Якщо у вас є Place Everywhere, це працює навіть з речами, для яких у вас немає записів про будівництво - це означає, що ви можете клонувати кожен предмет у грі, навіть утилізуючи речі та будівлі з Sim Settlements!

- Скасувати/Повторити: Більше 1000 рівнів підтримки для Скасування дії! Налаштуйте гарячі клавіші, і ви можете скасовувати переміщення, розміщення та утилізацію предметів одним натисканням кнопки.

Примітки для Скасування/Повторення:
- Якщо ви відміните рух об'єкта з проводовим з'єднанням (електричні лінії), провід як і раніше буде там, де він був до скасування, коли ви перемістили об'єкт - вам потрібно буде знову прикріпити провід самостійно - але харчування все одно працюватиме, навіть якщо ви цього не зробите.
- Щоразу, коли ви входите до нового поселення, ваша історія дій скасування очищається.


Шари

Шари дозволяють розділяти предмети та швидко їх приховувати або навіть дублювати! Це дає вам можливості таких програм, як Photoshop у вашому поселенні.

- Множинні шари: До 16 шарів на поселення (1 шар за замовчуванням)

- Дублювання: Цілі шари можна дублювати, що дозволяє створити структуру, зробити копію, а потім, завдяки перемикачу Відображення/Прив'язка, перемістити вашу копію в будь-яке місце у вашому поселенні!

- Видалення: Переносьте предмети між шарами або знищуйте їх усі за один раз!

- Візуальний інтерфейс: інтеграція з HUDFramework дозволяє використовувати візуальний модуль, що полегшує дії із шарами.

- Перемикання відображення: Миттєво приховайте всі предмети на шарі, а потім швидко знову відобразіть їх.

- Переключення прив'язки: Незв'язані предмети не будуть вибрані функцією вибору групи, тому ви можете розділити їх на різні рівні, щоб потім витягнути групи предметів, які вам потрібні, та перемістити їх.

- Підсвічування: Інструменти виділення та перемикачі допомагають швидко визначити, які з ваших предметів знаходяться на певному шарі. 

Збереження у режимі Майстерні*

* Хоча це і не святий Грааль - це можливість зберегти гру в режимі майстерні і уникнути очікування переходу - це може принаймні заощадити вам кілька дій і, сподіваюся, запобігтиме втраті великої кількості роботи у вашому дизайні, коли ігровий движок вирішить збити.

- Автоматичний вихід із режиму Майстерні, а потім повернення назад, коли збереження завершується.

- Доступна гаряча клавіша з MCM.

- Опція автозбереження дозволяє встановити проміжок часу між збереженнями в режимі Майстерні. 

Як використовувати

Дії "Симулятора Бога" відбуватимуться автоматично, коли ви увійдете в режим Майстерні. Для керування параметрами або увійдіть в меню MCM, або, якщо ви його не використовуєте, перейдіть до Хімлабораторії та створіть голозапис Керування Workshop Plus у розділі "Службове".

Щоб використовувати систему шарів без гарячих клавіш, перейдіть до Хімлабораторії та створіть Модуль керування шарами у розділі Службове. Ви можете додати цей предмет до обраного та активувати його, щоб відобразити параметри.

MCM дозволяє використовувати гарячі клавіші в режимі Майстерні і, безумовно, є кращим способом керування шарами – тому, якщо вам неприємно переходити в режим Майстерні та виходити з нього для роботи з шарами – встановіть MCM та налаштуйте в ньому гарячі клавіші! 

Встановлення

Завантажити та встановити локалізацію будь-яким зручним для вас способом та підключити плагін WorkshopPlus.esp.
З дозволу автора, тут повний набір файлів, тобто. оригінал НЕ потрібний.

Плани на майбутнє

- Продовжити розширення доступних функцій, щоб зробити режим Майстерні все більш і більш творчим інструментом.
- Зробити копіювання шарів до інших поселень.
- Зробити експорт шарів для імпорту до різних файлів збереження.

Подяки

Kinggath - за цей мод.

Команді The Rise of the Commonwealth за те, що постійно набридала про те, наскільки поганий режим Майстерні та що надихнуло автора на цей витвір!
Woodfuzzy, Krazyhorse та Moonbeam за тестування.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!