Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

Fallout 4 magyaritasi projekt

Uploaded by

Sunsetjoy

Virus scan

Safe to use

About this mod

This file-modification gives you the Fallout 4 experience in hungarian language. All texts (dialogue, terminal, notes) appear in the game in Hungarian including the basic game and all DLC's.
Ez a fájlmódosítás (nem szimpla mod) a Fallout 4 magyarítása. Minden szöveget magyarít az alapjátékban és a DLC-kben (pl. Far Harbor, Nuka Worl

Permissions and credits
Donations
Information in english:

With a project manager with more than ten years of game translator experience, dozens of enthusiastic players and translators, we've completed Fallout 4 in about 4 years!

This file-modification gives you the Fallout 4 experience in hungarian language. All texts (dialogue, terminal, notes) appear in the game in Hungarian including the basic game and all DLC's.

Only work for versions 1.10<

The files should be placed in the Strings and Interface folders, as they are included in the downloaded package. You may also need to change one or two lines in your ini (Fallout4.ini, Fallout4Custom.ini) files to use the two required folders


bInvalidateOlderFiles=1
sResourceDataDirsFinal=STRINGS\, TEXTURES\, MUSIC\, SOUND\, INTERFACE\, MESHES\, PROGRAMS\, MATERIALS\, LODSETTINGS\, VIS\, MISC\, SCRIPTS\, SHADERSFX\

Not usable with mod-managers. Only tested in manual "installation"! Especially since this is not an esp or esm file but some new files that only need to be modified ini files to work properly.Magyar ismertető:

A Fallout 4 játék teljes magyarítása, ahogy az a fallouthun.hu oldalon is letölthető/elérhető. Csak itt nincs Interface.ba2 fájl, hanem kizárólag az Interface és a Strings mappa van a csomagban, ahogy eleve érdemes lenne. Ugyanis jól telepítve nincs szükség a többszáz megás megbuherált Interface.ba2 fájlra.

Ez a nexusra feltöltött csomagot én töltöttem fel, mint a magyarítási projekt vezetője, nem lopta el senki, hogy itt villogjon vele, vagy ilyesmi.

A magyarítás csak 1.10-es játékhoz működik, régebbihez nem! Ha eredeti játékod van, akkor biztosan működik a magyarítás!
Ne használj mod-managert a telepítéshez, ez csak manuális telepítéssel van kipróbálva! Főleg, hogy ez nem is valami mod-fájl (esp, esm), simán csak néhány fájl, amit be kell másolnod), meg átírni néhány sort szöveges fájlokban:)


Telepítés:
1, Másold a Strings mappa tartalmát a játék Data könyvtárának Strings könyvtárába (mappájába), ezzel felülírva az ott már meglévő fájlokat.
!!!! Ha nincs a játék Data könyvtárában Strings könyvtár, akkor az egész Strings mappát másold át, így a létrehozás is megoldódik. !!!

2, Másold az Interface könyvtárat (az egészet) a játék Data könyvtárába. Ha létezik már Interface nevű könyvtár itt, akkor elég, ha csak a magyarítás Interface mappájának tartalmát másolod oda.
!!! Ha nincs Interface könyvtár, akkor az egész könyvtár bemásolásával már lesz. !!!

3, A működéshez valószínű, hogy egy-két .ini fájlban módosításokat kell eszközölni (lásd lentebb), de valószínűleg ezek az értékek már ilyen értéken vannak (főleg, ha már használsz letöltött modokat a játékhoz). Keresd meg, és módosítsd az alábbi sorokat a Fallout4.ini, és/vagy a Fallout4Custom.ini fájljaiban (az operációs rendszered és felhasználód Documents\My Games\Fallout4 mappájában lehet, de rá is kereshetsz a fájlra).

Az [Archive] részen belül van egy "bInvalidateOlderFiles=" sor, az = jel után 1 értéknek kell állnia. (így: bInvalidateOlderFiles=1).
HA NEM TALÁLSZ ILYEN SORT, írd TE bele az [Archive] részen belül valamelyik sorba, mindegy, hogy melyikbe.

A "sResourceDataDirsFinal="  sor értéke pedig legyen ez

sResourceDataDirsFinal=STRINGS\, TEXTURES\, MUSIC\, SOUND\, INTERFACE\, MESHES\, PROGRAMS\, MATERIALS\, LODSETTINGS\, VIS\, MISC\, SCRIPTS\, SHADERSFX\

Ha valamiért így sem jó, akkor az sResourceDataDirsFinal= rész után maradjon üresen - ez is megpróbálható.

A MAGYARÍTÁS HASZNÁLHATÓ A FALLOUT 4 VR VÁLTOZATÁHOZ IS! CSAK OTT A KEZELŐFELÜLET MAGYARÍTÁSA ÍGY NEM MEGOLDHATÓ. TEHÁT AZ INTERFACE MAPPA NEM HASZNÁLHATÓ, CSAK A STRINGS MAPPA.