File information

Last updated

Original upload

Created by

T41NT3D

Uploaded by

C1ph3rr

Virus scan

Safe to use

493 comments

  1. C1ph3rr
    C1ph3rr
    • supporter
    • 132 posts
    • 126 kudos
    Locked
    Sticky
    Combat Armor is F4NV, currently unreleased. They will release once ready and once again I thank them for permission to use for screenshots.
  2. C1ph3rr
    C1ph3rr
    • supporter
    • 132 posts
    • 126 kudos
    Locked
    Sticky
    Hotfix update.

    Adjusted Wetness, gun doesn't look absolutely terrible in rain now, however it doesn't particularly look wet either, but for now it'll do.
    R91 Will show up on vendors now, accidentally left that out. May appear on Raiders as well.
    I've adjusted the Auto speed, however the bug still exists where the auto doesn't fire off. I've removed the reverb so now it'll either play the correct sound or not play one at all. I'll need someone to look into this considering the .wav file is setup similar to existing audio.

    Meanwhile I'm currently working on Mod additions, expect a preview on images in the coming days.
  3. C1ph3rr
    C1ph3rr
    • supporter
    • 132 posts
    • 126 kudos
    Locked
    Sticky
    New fix in the works.

    1st Person Power Armor movement speed fixed.
    Hopefully fixing sounds.
    Weapon will start showing up at gun vendors.
  4. C1ph3rr
    C1ph3rr
    • supporter
    • 132 posts
    • 126 kudos
    Locked
    Sticky
    Currently sick so haven't been able to do much in terms of esp, Flu mann.

    But there are these, at least.

    https://www.nexusmods.com/fallout4/Images/91647/?
  5. Kriegtooth
    Kriegtooth
    • member
    • 163 posts
    • 1 kudos
    I hope this isnt impolite, but whats better, this one or the R91 Standalone released in 2016? I'll try for myself, but turning mods on and off can be annoying for me :P
    1. NicktheSlick130
      NicktheSlick130
      • member
      • 6 posts
      • 0 kudos
      This mod; its the right gun, (HK G3/33, rather than FAL) and has decent modifications; with the replacer that is also out (https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/35045) its a superior mod.
  6. TheAwesomeTRex
    TheAwesomeTRex
    • member
    • 972 posts
    • 14 kudos
    Hey there everyone! Has anyone else had a problem with the gun simply not having any sound what so ever, apart from the sound of bullets hitting objects?
    I swear last playthrew, I must have tried everything to get this thing working right! Even installed the probably outdated sound fix on the newest version.
    I simply could not get it working right!
    No idea what I did wrong!
    1. DankRafft
      DankRafft
      • premium
      • 1,070 posts
      • 59 kudos
      Check the bug section. There you'll find the answer to your question.
  7. Socrates111
    Socrates111
    • member
    • 6 posts
    • 0 kudos
    Hi. I was wondering if there is a way to take the draw/holster sound from this weapon and apply it to all weapons in vanilla FO4. Thanks.
  8. dartonal
    dartonal
    • member
    • 8 posts
    • 0 kudos
    Can you add a holosight without the ring around the center dot?
    1. dartonal
      dartonal
      • member
      • 8 posts
      • 0 kudos
      The combat armor is released as "Classic Combat Armor" mod
    2. jaljfkao
      jaljfkao
      • member
      • 2 posts
      • 0 kudos
      the facemask isn't in the combat armor mod
  9. bobtheguy115
    bobtheguy115
    • member
    • 52 posts
    • 0 kudos
    what mask is being used with the Winterized Combat armor? it doesn't appear to be part of the combat armor mod.
    1. jaljfkao
      jaljfkao
      • member
      • 2 posts
      • 0 kudos
      i have the same question
  10. XIOS112
    XIOS112
    • member
    • 2 posts
    • 0 kudos
    i am getting that ghost loop of this gun going full auto, restarting my game hasn't fixed it and i dont know what to do, any help? also reinstalling causes the gun to have no sound
  11. Xestra
    Xestra
    • member
    • 15 posts
    • 0 kudos
    Excellent mod! I was rooting around the files and found a R93 barrel mesh with no texture. Any chance on completing the r93 portion?
  12. xXBalthorXx
    xXBalthorXx
    • member
    • 480 posts
    • 8 kudos
    Anyone still getting the sounds problem? Just incase there are still some people with sound issues out there bluechipmunk1225 found a solution to this sound issue. First make your way to Data\sound\fx\wpn\r91\Auto and move/delete WPN_RifleG3_Fire_Auto_900rpm_LPM. Now you will want to create a copy of WPN_RifleG3_Fire_Auto_540rpm_LPM and rename the copy as WPN_RifleG3_Fire_Auto_900rpm_LPM. Not sure if the "sound fix" patch needs to be installed though. Thanks bluechipmunk1225

    Credit to TheRedBreadisDead too, from whom I've copy-pasted this comment. Please, repost this as necessary if it goes further back than page 1, so people checking the comments can easily find the fix for the sound bug.
    1. Grimwol
      Grimwol
      • member
      • 37 posts
      • 0 kudos
      I tried this method, but there's still no sound, even with the supposed fix. Hopefully the mod author gets back to this at some point.
    2. pull_ your_arm_off
      pull_ your_arm_off
      • member
      • 15 posts
      • 1 kudos
      After reading this I had a look at the sound files, and noticed the file in question has a bitrate of 32 bit while everything else is 16 bit. I converted it to 16 via Audacity, replaced it, and the sound worked.
      Updated file is here: https://drive.google.com/file/d/1Pc660pz9kf0nmteHSUTFOf9eZ_Zu5Kc-/
    3. pull_ your_arm_off
      pull_ your_arm_off
      • member
      • 15 posts
      • 1 kudos
      Grimwol - did you try with the sound fix uninstalled? First I tried the method above with the sound fix installed, then uninstalled the fix via NMM which automatically replaced the file with the original problem one again. But then noticing the file had a different bitrate to the others, I converted it, and the problem was solved. Initially there was some weird sound behaviour with my save which had the gun drawn, but when I went back to a save from a few minutes beforehand it worked fine.
    4. RottenToTheCore
      RottenToTheCore
      • member
      • 16 posts
      • 0 kudos
      I have issues with the sound, but it's not completely missing, sometimes when i go in game and pull out the weapon and shoot, there's no sounds whether it is auto or semi, if i go mod the weapon to the workbench change whatever piece and get off the bench and try to shoot there is sound, both semi and auto, on the other hand sometimes when i load a quicksave while in game sometimes the sounds go away, but i've had instances where the sounds remain throughout a whole session without any issues, weird.
  13. pull_ your_arm_off
    pull_ your_arm_off
    • member
    • 15 posts
    • 1 kudos
    Updated no sound in automatic solution: Seems the problem is caused by one of the files being 32 bit wav instead of 16 bit. Go to Data\sound\fx\wpn\r91\Auto and find the file "WPN_RifleG3_Fire_Auto_900rpm_LPM". Then either chuck it into Audacity and export as 16 bit wav and replace the file, or here's mine: https://drive.google.com/file/d/1Pc660pz9kf0nmteHSUTFOf9eZ_Zu5Kc-/

    Note: I uninstalled the sound fix beforehand.
    1. Levantinium
      Levantinium
      • member
      • 158 posts
      • 0 kudos
      Kudos on this, thank you.
  14. OSDCommand
    OSDCommand
    • member
    • 13 posts
    • 0 kudos
    Where can I get the Anchorage Armor?
    1. hellbert
      hellbert
      • member
      • 423 posts
      • 5 kudos
      Classic Combat Armor mod. Here on Nexus.
    2. stockyandson
      stockyandson
      • member
      • 8 posts
      • 0 kudos
      Classic Combat Armor, but the facemask isn't included. =/
Top