Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Negatrm

Uploaded by

Negatrm

Virus scan

Safe to use

About this mod

ThirteenOranges lakaplı mod yapımcısına ait modların Türkçe versiyonu.

Requirements
Permissions and credits











- Açıklamam -

ThirteenOranges lakaplı mod yapımcısına ait eserlerden Türkçeye kazandırdıklarım bu sayfada yer almaktadır. Her biri sanki oyunun normal bir parçasıymış gibi hazırlanmış kusursuz yapımlardır. Seslendirmeler oyunun ötesinde iyi, tasarımlar, görevler gibi çoğu şey modun kendisine özgüdür. Çevirisini indirdiğin modlara Steam'den abone olmalısın çünkü Nexus'ta yer almıyor. Bir ihtimal başka sitelerden indirilebilir ancak en sağlıklısı Steam. Modların tamamını denemeni tavsiye ederim. 

GÖREVLER - SENARYOLAR
Bu modlardan bazıları TES III: Morrowind gibi görevi almadan rastgele keşiflerin esnasında tamamlayabilirsin ya da yazdığım başlangıçlar ile görevleri başlatabilirsin, bu sana bağlıdır. Ayrıca bazı modların gizli görevleri mevcuttur, iyi eğlenceler.

AND THE REALMS OF DAEDRA
Daedraların şampiyonu olabilirsin ama bunun bir bedeli vardır. Savaş lordu Ornarol'un keskin zekası ve sonrasında gelişenler...
Başlangıç: Ornarol'un Kaderi kitabını elde ettiğinde.

NO MERCY!
Her vampiri aynı kefeye koymamak gerek. Stendarr Şapeli'nde yaşanan olay ve bir vampirin acıklı hikayesi.
Başlangıç: Ivar Köyü ve Vadikent arasında ölü ulağın bulunmasıyla.

PIT FIGHTER
Skyrim'de arenaya inmeye hazır mısın? Çukur Dövüşçüleri loncası olması gerektiği gibi Miğferyeli'nde beliriyor ve her türlü mücadeleye girmek için bekliyorlar. Loncaya katıl ve dövüşerek namını duyur.
Başlangıç: Miğferyeli'nde Yeni Gnisis Kulübü.

PIT FIGHTER TRAVELS ADD-ON
Çukur Dövüşçüleri Skyrim ile yetinmeyip eyaletler arası mücadelelere dahil oluyorlar. Bir üstteki modun eklentisi olduğu için tek başına çalışamaz, ana mod tamamlandıktan sonra yüklenmelidir.
Başlangıç: Ana mod tamamladığında.

SEA OF GHOSTS
Skyrim toprakları sana yetmiyorsa Hayaletler Denizi'ne yelken açmalısın! Issızkent'ten kiralayacağın gemi ve tayfası belirlediğin rotalara yelken açmak için emrini bekliyor olacak. Aynı zamanda tayfa ile tanışmayı ihmal etme.
Başlangıç: Issızkent limanında Roggnar ile konuş.

SORCERY
Sahir savaştan kaçmanın bir yolunu ararken bir hata yapıyor ve savaştan daha da kötüsü daedra prensi ile anlaşıyor...
Başlangıç: Sahirin Ahmaklığı kitabını elde ettiğinde.

THE BIGGER THEY ARE
Zamanında Yoldaşlar loncasının bir üyesi olan namını dev katlederek salan yoldaşın hikayesi. Yarım kalan işi tamamlanmalı.
Başlangıç: Dev Katleden Holfir kitabını elde ettiğinde.

MEKANLAR
Aşağıdaki köy/kasabaların tamamı Elder Scrolls evreninde Skyrim eyaletinde bulunmasına rağmen oyuna dahil edilmemiştir. Mod yapımcısı ise böyle bir çözüm üretmiş. Hepsi fazlasıyla şık ve oyunu tamamlamak, mekanları zenginleştirmek için tercih edilebilir. Hepsinin kendine has hikayeleri vardır.

Amber Guard
Oakwood -Hearthfire Edition-
Laintar Dale -Hearthfire Edition-
Granitehall



- UYARI -

-Çeviri ve sayfa içeriğinin Nexus haricinde başka bir siteye veya foruma yüklenmesi, paylaşılması kesinlikle yasaktır, çeviriden faydalanmak isteyenler benimle iletişime geçebilir.
-All credit for this mod goes to ThirteenOranges