Skyrim

File information

Last updated

Original upload

Created by

hogofogo

Uploaded by

hogofogo

Virus scan

Safe to use

About this mod

Cesky preklad modu, ve kterem ma smysl venovat cas lovu a aktivitam s tim spojenym. Hunterborn je take vynikajicim doplnkem k modu Frostfall.

Requirements
Permissions and credits
CZECH TRANSLATION

Český překlad modu, ve kterém má smysl věnovat čas lovu a aktivitám s tím spojeným. Hunterborn je také vynikajícím doplňkem k modu Frostfall.

Původní mod Hunterborn
Autor unuroboros

Instalace
VYŽADUJE MÍT NAINSTALOVANÝ ORIGINÁLNÍ MOD!

Doporučuju tento mod nainstalovat pomocí NMM, protože jsem instalátor převzal z originálního modu, kde instalátor rozpozná, které další mody používáte a automaticky podle toho nabídne instalaci kompatibilních patchů. Přeložil jsem i tyto patche, takže stačí jen spustit a potvrdit. Osekal jsem z něj vše, co neobsahovalo češtinu, takže určitě musíte nejdříve nainstalovat původní mod.

Popis modu v originále je velice podrobný a je v něm pečlivě popsána každá činnost a řádek v MCM. Snažil jsem se tento podrobný popis vtěsnat no nápovědy, která se zobrazí v MCM menu po najetí na příslušný řádek. Ve výsledku však nejde o nic složitého, jen je třeba se do toho "dostat".

Příklad instalace modu, aby souběžně fungoval s modem Immersive Armors

1. Otevřete Immersive Armors MCM menu a zavřete MCM. Počkejte, dokud IA nepotvrdí úspěšnou konfiguraci.

2. Poté otevřete Hunterborn MCM a pod záložkou Kompatibilita zaškrtněte Resetovat šablony. Zavřete MCM a počkejte dokud HB nezobrazí hlášku, že HB dokončil přenastavení šablon.

3. Stejně jako u jiných modů přidávajících "vlastní" předměty, můžete pomocí záložky Kompatibilita vybrat, zda se předměty z IA mohou používat v modu HB. HB používá svůj druh trollích kožešin, IA používá jiný. Nastavte pomocí zaškrtnutí, zda chcete používat HB druh, IA druh nebo oba druhy společně. Výchozí nastavení vám dá kožešiny jen z modu HB, ačkoliv IA kožešiny můžou být vidět po použití "(E) Prohledat" na mrtvém trollovi.