Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

hogofogo

Uploaded by

hogofogo

Virus scan

Safe to use

About this mod

...takze do tebe mlatej a busi a tlucou vsim moznym, je jich nekolik a ty se kryjes stitem... tak s tim je ted konec. od ted te stit ochrani jen chvili, protoze je rozbitelnej.

Requirements
Permissions and credits
NOVÁ VERZE 2.1.1. MNĚ NEFACHÁ, INFORMOVAL JSEM AUTORA, VZAL TO NA VĚDOMÍ, PŘÍPADNÁ OPRAVA BUDE, DOMNÍVÁM SE, S PŘÍŠTÍM PATCHEM...

CZECH TRANSLATION

Český překlad modu, který dělá ze štítu zničitelnou věc!

Původní mod Breakable Shields Of Skyrim
Autor RBU92 HumiIiation

Instalace
VYŽADUJE MÍT NAINSTALOVANÝ ORIGINÁLNÍ MOD!

Jak to funguje
Pokud se budete krýt za štítem a nepřítel do vás bude mlátit, váš štít se po čase rozbije. Ten proces má deset fází a každá má svou texturu (animovaný obr.3), takže během souboje pozorujete rozpad vašeho štítu. Po rozbití štít zmizí a vám zůstane holá ruka. Štít samozřejmě nezmizí úplně, jen se přemístí do vašeho inventáře v podobě Kousků štítu. Vy musíte navštívit kovárnu, kde si rozbitý štít opravíte.

Výhled do budoucna
V této chvíli je rozbitelný jen jeden štít ve hře, který lze najít ve Vorařově u kovárny (obr.2). Autor však slibuje udělat rozbitelné všechny štíty z původní hry, z DLC i z některých modů. V budoucnu je také v plánu nepřesouvat automaticky rozbité kousky štítu do inventáře, ale nechat je odhodit na zem, takže si rozbitý štít hráč bude muset sebrat sám. Také bude opraven bug, kdy se štít sám opraví po přiblížení se ke kovárně.