Skyrim

File information

Last updated

Original upload

Created by

Tvurci oficialni cestiny

Uploaded by

wyruzzah

Virus scan

Safe to use

About this mod

Czech translation for Inhabitants of Skyrim - NPC Overhaul

Permissions and credits
-----------------------------------------------------------------------------------
Creator of Inhabitants of Skyrim - NPC Overhaul >>> Rops1981
Czech translation > TESVTRANSLATOR :D (oficialni tvurci cestiny)
----------------------------------------------------------------------------------------
Popis:

Cesky preklad do modu Inhabitants of Skyrim - NPC Overhaul (meni vzhled NPCecek, takze vypadaji vsichni vice unikatne a prida jim ucesy z ApachiiHair modu)

Na uvod:

Opravdu mini cestina ,ktera prepisuje vsechny jmena zpet do cestiny.

Pozadavky:

Je potreba Inhabitants of Skyrim - NPC Overhaul mod (novy vzhled NPCecek) a to verze NPC Overhaul - Version 1, Follower Addon - Version 1, ApachiiHair mod (nove ucesy).

Instalace:

1.Stahnete a nainstalujte NPC Overhaul - Version 1, Follower Addon - Version 1 ze stranky http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/23755/?

2.Stahnete a nainstalujte ApachiiSkyHair_v_1_5_Full , ApachiiSkyHairFemale_v_1_3 , ApachiiSkyHairMale_v_1_1 + ApachiiSkyHairMale_v_1_1_hair33_Fix ze stranky http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/10168/?

3.Stahnete tyto cestiny a prepiste puvodni soubory.

+ Pokud pouzivate i Unofficial Skyrim Patch budete potrebovat navic USKP Patch - Version 1 ze stranky http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/23755/? a mini cestinu stahnete tady.

Jinak soubory NPC_Overhaul_V_1_.esp a Follower_Addon_V2_.esp aktivujte v mod manageru nekde dole, protoze pokud pouzivate jine mody ,ktere upravuji vizaz stejnych NPCecek a jsou aktivovane pred nimi muze to zpusobit problem s texturama. + Pokud pouzivate Unofficial Skyrim Patch USKP_NPCoverhaul_Patch.esp uplne dole.