Oblivion

File information

Last updated

Original upload

Created by

Oyungezer Translation Team

Uploaded by

cemre

Virus scan

Safe to use

About this mod

Translates the books, player journal and most of the menus. Kitaplari, oyuncu günlügünü, ve menulerin cogunlugunu Turkceye cevirir.

Permissions and credits
Bekledigimden ve umdugumdan uzun surdu, ve acikcasi daha isim bitmedi, ama sonunda gorevler cevirisinin 1,0 versiyonu bitti. Ne zaman gelebilecegi, Duke Nukem Forever veya Episode 3 kadar belirsiz olan v 2,0 ise su anki versiyonda bulunabilme ihtimali olan hatalari, yanlislari, birbiriyle tutmayan cevirileri (var bunlardan, cok olmasa da var), ve maalesef daha el atamamis oldugum bazi yerleri icerecek diye ummaktayim. Diyaloglar ayri bir konu zaten, onlar direk belirsizlik olarak kalmakta.
Neyse, umarim cevirilerle biraz daha anlayabilirsiniz oyunu, ve eglenmeye devam edersiniz.

Mod'da katkisi olan herkese tesekkur ediyorum, asagida bir listesi gorulebilir. Buldugunuz hatalari, yanlislari, "soyle olsaymis aslinda" dediklerinizi, yorumlarinizi [email protected] adresine yollayabilirsiniz. Eger bundan sonraki cevirilerde katkida bulunmak istiyorsaniz da bir email yollamaktan cekinmeyin.

Tesekkurler,

Cinar "abdulrezak9393" Demir
Alper "Coraspin" Kurt
Yigit "stabilo" Yucel
Can "Hikayeci" Sungur
Akcan "Quendarth" Dayibas
Deniz Turgut Goksu
Bugra "hbguler" Guler
Ege "knightege" Edis
Mehmet "Mutagen" Kardas
Emre "locco" Akdeniz
Omer "Devilian" Yolal
Deniz "boogieman" Turgut Goksu
Omer Faruk "Dauril" Balaban

Modu yuklemek icin TurkceKitapveGorev.esp dosyasini Oblivion'un Data klasorune birakin, launcher'dan aktive edin. Oblivion'un son versiyonunda olmasi gerekebilir.

Son olarak, hoscakalin, ve tum baliklar icin tesekkurler!
--Cemre "Gabira" Serpal