MORROWIND
Amenophis - Misc Quests Tweaks by Amenophis
Morrowind » Quests and Adventures
Added: 18/04/2014 - 10:12PM
Updated: 26/11/2016 - 12:05AM

27 Endorsements

Many Latest version

145 Unique D/Ls

2,428 Total D/Ls

8,479 Total Views

Uploaded by TaxAkla

Description

Last updated at 0:05, 26 Nov 2016 Uploaded at 22:12, 18 Apr 2014

Thank you for endorsing!


1. IL Rescue Madura Seran Quest FIX - 2015-09-22
_______________________________________________________________
NOW EXCLUSIVE TO IMPERIAL LEGION MEMBERS - INDICATED FOR NEW PLAYTHROUGHS
Fixed scripts and dialogues around the quest “Rescue Madura Seran”. Now only when Darius give his orders, Madura will be enabled and the people in Ald Velothi will gossip about her.
v.2015.09.22 – Cleaned the script a bit. Now Darius dialogue can disable Madura like vanilla.


2. HR The Mad Lord of Milk -
2015-10-04
_______________________________________________________________
NOW EXCLUSIVE TO REDORAN PLAYERS - INDICATED FOR NEW PLAYTHROUGHS
  1. The door to Milk Cave will stay shut until the player get the quest from Athyn
  2. Delyna Mandas starts disabled until the quest starts from Athyn Sarethi.
  3. Corrected vanilla dialogues and greetings to point to the right indexes and results.
  4. ALERT: The UMP 1.6.6 created new quests and indexes that brake this mod.


3. FG Vivec Fighters Guild Lorbumol Tweaks - 2015-01-19
______________________________________________________________
Have you ever desired a way to refuse the last two quests from Lorbumol gro-Aglakh? Now you can!
v.2015-01-19 - Some adjusts to the topic "RufinusAlleius"to only show if Vandacia is dead.


4. Rescue Joncis Dalomax Tweaks 2.0
______________________________________________________________
If you are not with the Imperial Legion when you break into Ashurnibibi, Joncis Dalomax will not give you any clue about what to do to close the  quest.  Changed Imsin the Dreamer and Joncis Dalomax topics and greetings to allow NON IMPERIAL LEGION characters to close this quest without the need of a look at the Wiki. And make Imsin give you a fair reward, too (Only if you never joined the Legion, of course).


5. IC27 Ice Blade of the Monarch Fixes - 2016-10-19
______________________________________________________________
INDICATED FOR NEW PLAYTHROUGHS OR IF YOU NEVER VISITED THAT CELL
. NO SCRIPTS. FACTION FREE.
Even if younever joined the Imperial Cult, when freeing Adusamsi Assurnarairan in Rotheran Arena, the quest Ice Blade of the Monarch will be
updated.

SOLUTION: Unticked the name of the side Quest IC26_AmaNin_free. Now the journal updates will not merge with the Ice Blade of the Monarch Quest.
v. 2016.10.19 - Completely Revamped version. Now, LIKE VANILLA, any player can get the Ice Blade of the Monarch. No scripts and faction free.
v.2016.10.16 - Condensed the script a bit more.
v.2015.10.03 – One script for both NPCs.



6. IC25 Ring in Darkness Fixes - 2016-10-19
_____________________________________________________________
INDICATED FOR NEW PLAYTHROUGHS OR IF YOU NEVER VISITED THAT CELL. NO SCRIPTS. FACTION FREE.
PROBLEM: If you free Jon Hawker in Nammu, even if you never joined the Imperial Cult, the quest Ring in Darkness will be updated. Besides, the final dialogue of Jon Hawker has an issue where the player can get multiple rewards while having sufficient Divine Interventions Scrolls to
spend.
SOLUTION: Unticked the Title of the Side quest IC25_JonHawker_free to avoid updates in the "Ring in Darkness" Quest.
Fixed the last topic "Divine Intervention" from Jon Hawker to avoid multiple artifacts and journal updates.
v. 2016-10-19 - Completely Revamped. Faction Free. No Scripts.
v. 2016.10.16 - Script was compacted.


7. LGNPC Aldruhn Supplement version 1.23 and Morvayn Manor Tweaks
_______________________________________________________________
This mod corrects a wrong behavior introduced by LGNPC Ald-Ruhn 1.23 in "latest rumors" topic. If you talk with Brara Morvayn about latest rumors she offers you the "Morvayn Manor" quest. It can´t be completed because Lloros Sarano only works for Redoran chars. I changed Lloros Sarano and Brara Morvayn dialogues to allow No Redorans to close this quest. You can choose either complete it or deny it from the beginning. 


8. MV The Weapon Delivery Quest Fixed (Lucan Ostorius Script Fix) - 2015-09-22
_______________________________________________________________
WILL WORK EVEN IF YOU ALREADY REFUSED TO HELP OSTORIUS AND NOT RETURNED TO ALD-RUHN, YET.
Problem: Lucan Ostorius will pop up behind you in Ald-Ruhn, even if you refused to help him.
Solution: If you refuse the quest the script will stop itself.

v. 2015.09.22 – More reliable version.


9. MS Roland's Tear Quest Tweaks - 2015-09-19
____________________________________________________________________________
WILL WORK EVEN IF THE PLAYER ALREADY REFUSED TO AID AURANE WITH THE FLOWERS.

Problem: If you refuse to help Aurane Frernis the topic will disappear and that quest will still open forever.
v. 2015.09.19 - Created a dialogue loop where you can try again; When the quest ends the topic "gold kanet flower" will disappear like vanilla.



10. TG BitterCup Script Fixed - 2015-09-19.1
____________________________________________________________________________
NOW EXCLUSIVE TO THIEVES GUILD MEMBERS - INDICATED FOR NEW PLAYTHROUGHS.
The Bitter Cup is a quest where anyone can take the cup for himself. If the player is not associated with the Thives Guild and sip it will receive a journal update mentioning the Guild. Quite rpg breaking when you are a valiant Redoran Archmaster.
The script now check if the player has received the quest
“The Bitter Cup”. If not, the goblet will not activate.
v. 2015.09.15 Cleaned a bit. Corrected journal index update.
v. 2015.09.19 More clean up. Added a Return to the script run.
v. 2015.09.19.1 Changed “short end” to “short endu”, erased unused “short testdist”, “short timer” and now useless “short TGtest”.


11. HR Find Beden Giladren Fix - 2016-10-16
__________________________________________________________________________
INDICATED FOR NEW PLAYTHROUGHS - NOW EXCLUSIVE TO HOUSE REDORAN MEMBERS.
"Find Beden Giladren" is a Redoran quest where anyone can close without being Redoran. The bug happens when the player join the Redoran: Lloros Sarano will skip his previous quest.
Solution: A new script disable Beden Giladren until Lloros Sarano give his orders. A rumor in Maar Gan is now filtered by the Quest.
v. 2015.09.21 – Compacted the script: Now Lloros Sarano dialogue can disable the character like vanilla without the necessity of the script do that.
v. 2016.10.15 - A rumor in Maar Gan tips about the kidnap. Now is filtered. Once more compacted the script.
v. 2016.10.16 - Another rumor, now in Ald'Ruhn, is now filtered.



12. MS Crimson Plague Fixes - 2016-03-07
______________________________________________________________________
WILL WORK EVEN IF YOU ALREADY CLOSED THE QUEST
Nerile Andaren in the quest Crimson Plague requires that you deliver a cure disease potion to Athelyn Malas in the Temple Courtyard. Later you'll look for the source of Rat infestation and find a Khajiit and a fallen High Ordinator in the Temple Basement. Two scripts in this Quest don't disable the NPCs after a certain stage. This mod fix that scripts: PlagueOrdBasement and PlagueAthelyn.
v. 2016.03.07 - Cleaned with TES3cmd. Thanks to MaeseAtorrante.


13. IL Widow Vabda's Deed Fixes - 2015-11-14
______________________________________________________________________
INDICATED BEFORE STARTING THE QUEST.

Bug: When you enter the Underground Stream inside the Gnisis Mine you found the Ghost of Mansilamat Vabdas. He can't talk to you until you get the quest WIDOW VABDAS' DEED.
Solution: Rewrote the script vabdasGhostScript” to disable the ghost until the quest starts.


14. BM The Ristaag Fix (BM_BearHunt1) - 2015-12-28
______________________________________________________________________
INDICATED BEFORE GETTING "THE HEART OF THE SPIRIT BEAR".

Problem: After failing “The Ristaag” or completing “Disrupt the Skaal Hunt”, you can get a update when getting the “Heart of the Spirit Bear” from the corpse, even if you are doing the Werewolf version of the Quest.
Solution: Now the bearheartScript requires The Ristaag has started and not failed.



15. HH_TwinLamps1 (J'Saddha Tweak) - 2016-03-17
______________________________________________________________________
WILL WORK EVEN IF YOU ALREADY ENDED THE QUEST - SCRIPT DESIGNED BY GREATNESS7.
Problem: After rescuing J'Saddha, the khaajit will stand on the harbor forever.
Solution:This mod tweaks the script jsaddhaScript, disabling J'Saddha after reporting to Ilmeni Dren the success of the quest.


16. IC26_AmaNin (Boots of the Apostle) - 2016-10-19
______________________________________________________________________
INDICATED BEFORE TALKING WITH AMA NIN.
Problem: Even if you never joined the Imperial Cult, when freeing Ama Nin in Berandas Underground, the quest Boots of the Apostle will be updated.
SOLUTION: Unticked the name of the side Quest IC26_AmaNin_free. Now will not merge with the Ice Blade of the Monarch Quest.
Fixed the topic "Divine Intervention" for Ama Nin to avoid multiple rewards and journal updates.
v. 2016-10-19 - Completely revamped. No scripts. Faction Free.


17. Tamriel Rebuit 16.09.1 - TR_m1_wil_woebringer (Woebringer) – 2016-11-10
______________________________________________________________________
ONLY APPLIES TO TAMRIEL REBUILT 16.09.1.
PROBLEM: The topic“green common robe” lacks an option with the common_robe_05_c item. When talking with Olivie Arche with only that robe in your
inventory, she will start a loop and will not update the quest.
SOLUTION: Created anew answer through copy-paste and adjusted the Result Box to addcommon_robe_05_c to Olivie Arche.


18. Tamriel Rebuit16.09.1 – TR_m1_TO_RunningIntoTrouble (Running Into Trouble) – 2016-11-24
______________________________________________________________________
ONLY APPLIES TO TAMRIEL REBUILT 16.09.1.
The quest Running into Trouble has some issues with the dialogue topic “runaway slaves”.
v. 2016-11-24 - Without new scripts, just fixes.


19. Tamriel Rebuit16.09.1 – Trouble in Ranyon-ruhn: Time to Pay, the Telvanni Way2016-11-25
______________________________________________________________________
ONLY APPLIES TO TAMRIEL REBUILT 16.09.1 WITH OPENMW 0.40
EXCLUSIVE TO OPENMW 0.40. The lack of a quotation mark inside a Result Box makes OpenMW not compile a dialogue script.


20. CONCEPT(s)
_______________________________________________________________
Inspired by the work of Bolgo The Madd I made these mods to solve immersion break situations without using console commands. Thanks, Bolgo, you are fantastic!